• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Welkom bij SoloBioMooi

  • Geplaatst op
Welkom bij SoloBioMooi

Welkom bij SoloBioMooi! jij bent waarschijnlijk op zoek naar mooie, eerlijke en natuurlijke huidverzorging. Goed dat je ons gevonden hebt. Wij hebben (bijna) alles, en een beetje extra, om jezelf van top tot teen te verzorgen en te verwennen met biologische schoonheidsproducten.

Welkom bij SoloBioMooi! jij bent waarschijnlijk op zoek naar mooie, eerlijke en natuurlijke huidverzorging. Goed dat je ons gevonden hebt. Wij hebben (bijna) alles, en een beetje extra, om jezelf van top tot teen te verzorgen en te verwennen met biologische schoonheidsproducten.
Bij SoloBioMooi houden wij van de natuur waarin wij leven, wij houden van onze dieren en wij vinden het dan ook super belangrijk dat wij alleen maar producten hebben waar voor de ontwikkeling hiervan met respect en waardigheid met dier en ons groen wordt omgegaan. Al onze producten zijn dan ook dierproefvrij.

Een heerlijk zachte en gezonde, huid, glanzende haren, zorgvuldig gelakte nagels en ja, zelfs witte(re) tanden waarmee jij helemaal stralend voor de dag kunt komen? Het ligt hier allemaal binnen je bereik.

Dagcreme voor je vochtarme huid? Biologische make-up voor je ogen om die wimpers eens mooi te laten wapperen? Zachte reiniging die jouw gevoelige huid respecteert?

Je vindt het allemaal in onze uitgebreide assortiment eco-cosmetica.

SoloBioMooi heeft producten voor jouw hele gezin. Jong en oud en man en vrouw, wordt blij van onze producten. Maar er is nog meer dan dat. Wij weten dat een mooie, maar eigenlijk nog belangrijker, een gezonde huid niet zomaar voor iedereen weggelegd is.
Daarom kun je bij ons producten vinden voor elk probleem waar jouw huid maar mee te maken heeft of kan hebben. Acne, rosacea, eczeem? Heb je geen enkel idee wat je aanmoet met jouw vette huid? Of je droge haar?

Wij geloven dat je met de juiste kennis en de juiste producten een heel eind kan komen.

Daarom kun je bij ons in shop dus niet alleen maar producten op natuurlijke basis vinden, maar daarnaast dus ook nog eens allerlei praktische (maar ook echt leuke!) informatie over deze producten, de samenstelling en de natuurlijke ingredienten, en wat deze specifieke stofjes dan ook daadwerkelijk voor jouw huid doen. En oh ja, wij hebben natuurlijk een bijzondere filosofie, maar de merken die wij voeren hebben dat ook. Dus ook daar kun je van alles over lezen; die bijzondere mensen achter de merken, en waar die ingredienten dan eigenlijk allemaal vandaan komen?

Met alle informatie die wij hier voor jou hebben verzameld, wordt het verzorgen van je (probleem)huid niet alleen makkelijk(er), maar vooral ook leuker. Want goed voor jezelf en voor de mensen van wie je houdt zorgen met mooie producten, daar helpen wij jou graag bij. Samen vermooieren wij jouw wereld. Onze wereld.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies