• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Vermooieren

  • Geplaatst op

Leuk dat je hier even komt kijken! Wij zijn Ingrid en Pieter. Samen met jou willen wij de wereld een beetje mooier maken of wel vermooieren.

Ik vermooier ...

Leuk dat je hier even komt kijken! Wij zijn Ingrid en Pieter. Samen met jou willen wij de wereld een beetje mooier maken of wel vermooieren.

Het kopen van een nieuwe jurk, die muur een nieuwe hippe kleur verven, starten met sporten, stoppen met een slechte gewoonte, jezelf lekker optutten voor een gala, je tuin eens goed onder handen nemen, maar ook het doen van vrijwilligerswerk, de Mont Ventoux beklimmen voor een goed doel, het uitlokken van een lach, het sturen van een kaartje, spontaan iemand helpen en zelfs het organiseren van een feest(je) … en de lijst kan eindeloos worden uitgebreid. Allemaal kleine en grote zaken die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben … en toch … maken ze stuk voor stuk de wereld (een heel klein beetje) mooier. 

Jij vermooiert ...

Niet alleen maken al deze zaken de wereld een beetje mooier, ze hebben ook nog iets anders met elkaar gemeen: het zijn allemaal acties. Acties die jij en ik kunnen dóen. Je kunt een kaartje sturen, je kunt vrijwilligerswerk gaan doen, je kamer een nieuwe kleur geven, je kunt gaan sporten, iemand helpen en blij maken… Dat kun je allemaal doen. Gek eigenlijk, als je erover nadenkt, dat 'vermooieren' als werkwoord (nog) niet voorkomt in de Dikke Van Dale. 

Wij vermooieren ...

Maar het is wél onze filosofie. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. We vermooieren door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica, door het geven van eerlijke en duidelijke informatie. Door een mooie website. Door te werken met mooie mensen, mooie producten met mooie ingrediënten, zodat jij de keus kan maken elke dag je huid en haar te verzorgen met natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Dat is goed voor jouw huid, goed voor de dieren, goed voor de natuur en goed voor de mensen om ons heen. Zo kan jij lekker en mooi in je vel zitten. Want als je lekker in je vel zit, ben je blij, doe je eerder dingen waar je vrolijk van wordt en als je blij en vrolijk bent, werkt dat aanstekelijk … en voor je het weet ben je een onderdeel van de oplossing en vermooier je de wereld op jouw manier. 

Onze praktische invulling van vermooieren ...

En dat we vermooieren serieus nemen laten we zien door het feit dat we geen compromissen sluiten; bij ons alleen maar échte biologische -, échte eco -, échte natuurlijke verwenproducten vooor je huid, je haar en om jezelf te vermooieren.

Maar we laten het óók zien in onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn duidelijk, helder en geschreven vóór jou en niet om tégen jou gebruikt te worden. In artikel 1 staat:

- Klant? Koning(in)!
- Ons streven? Wij: elke dag een beetje beter! Jij: blij!
- Service? Ja! (En hoe!)

En in artikel 3.2 kun je lezen: 'Naast ons streven om elke dag beter te worden, streven we naar 100% tevredenheid ofwel dat jij BLIJ wordt van onze service. Bij zo'n streven hoort een bepaalde houding van onze kant. Wij noemen deze houding de 'SoloBioMooi-doet-niet-zo-moeilijk-houding'  

Dit staat er niet zomaar, dit is onze belofte aan jou, en tegelijkertijd onze manier om een (praktische) invulling te geven aan het woord 'vermooieren'. 

Vermooier de wereld!

Doe dingen waar je blij van wordt. Wees mooi van binnen én van buiten. Vermooier de wereld samen met ons want: mooi maakt je blij en blij maakt je mooi!

Doe je mee?

Ingrid

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies