• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Uoga Uoga minerale make-up met Amber

Uoga Uoga minerale make-up met Amber

Minerale make-up van 100% natuurlijke ingredienten verrijkt met kostbaar Amber. Verse make-up gekleurd met fruitpigmenten. Make-up zonder parabenen.

Uoga Uoga betekent berry, berry en het zijn dan ook besjes, die de basis vormden voor dit wel heel bijzondere cosmetica-merk. De vrouwen achter Uoga Uoga begonnen namelijk met het ontwikkelen van gezichtsmaskertjes op basis van bessen en kruiden.

Uoga Uoga fruitpigmenten

Alleen de verpakkingen van Uoga Uoga zien er al prachtig uit, en de natuurlijke make-up zelf is nog mooier. Sprekende kleuren die elke stijlvolle en moderne vrouw zal aanspreken. 

Subtiele aardetinten, sprankelend rood en lief roze, Uoga Uogo heeft alles, en een beetje meer, om elke dag opnieuw het allermooiste uit jezelf naar boven te halen en stralend voor de dag te komen.
Bij de ontwikkeling van de make-up producten van Uoga Uoga worden uitsluitend natuurlijke, ongeraffineerde ingrediënten gebruikt: natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden: allemaal super zacht voor de huid.

Minerale make-up

De minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt met het ‘Baltische goud’, amber. Voor de producten van Uoga Uoga worden geen synthetische aroma’s gebruikt, alleen pure essentiële oliën.

Uoga Uoga komt uit Litouwen en is opgericht door twee vrouwen die begonnen met het maken van verse maskertjes. Deze waren zo populair dat ze al gauw ook make-up gingen maken, allemaal op natuurlijke basis.
In Litouwen gelooft men namelijk heilig in de kracht van de natuur. In Litouwen heeft het bijzondere merk al diverse prijzen gewonnen, maar ondanks het succes worden de producten nog steeds met de hand en in kleine hoeveelheden geproduceerd. Op deze manier zijn de producten altijd vers.
En uiteraard bevat elk product nog steeds de met de hand geplukte bessen, waar dit super mooie verhaal dus toendertijd mee begonnen is. 

natuurlijke make-up

De natuurlijke make-up wordt volgens traditioneel recept, met eigen unieke aroma’s en met een eigen design gemaakt. En dat vinden wij dus heel bijzonder! Uoga Uoga staat voor prachtige natuurlijke make-up, gemaakt door en voor prachtige vrouwen.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies