• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Trend: natuurlijke en glanzende nagels in sprekende kleuren.

Trend: natuurlijke en glanzende nagels in sprekende kleuren.

Boho Green Make-up, het Franse merk dat staat voor duurzame en natuurlijke cosmetica, presenteert een nieuwe collectie nagellak. Sprekende, aardse kleuren met namen als ‘Mystic’, ‘Street Style’, ‘Wild spirit’

Boho Green Make-up, het Franse merk dat staat voor duurzame en natuurlijke cosmetica, presenteert een nieuwe collectie nagellak. Sprekende, aardse kleuren met namen als ‘Mystic’, ‘Street Style’, ‘Wild spirit’ en ‘Prose’ passen perfect bij de modetrends van nu en veroveren de harten van menig beauty liefhebber! Wil je ook natuurlijke en glanzende nagels in sprekende kleuren? Kijk snel mee.

Natuurlijke en glanzende nagels


De nieuwe kleuren nagellak zijn een aanvulling op de huidige collectie, die bestaat uit nagellak in (bijna) alle kleuren van de regenboog. Om helemaal vrolijk van te worden! De nagellak tinten zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens verantwoord. Boho gaat voor zoveel mogelijk natuurlijk, dierproefvrij en vegan.

Natuurlijke nagellak Boho Green mak-up


De nagellakjes van Boho Green Make-up (voorheen Boho Cosmetics) zijn verrijkt met 73% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze zacht voor de nagels. Ze geven de nagels niet alleen een prachtige glanzende kleur, maar zijn tegelijkertijd ook verzorgend. De formule is sneldrogend zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden. En ook heel fijn om te weten: de nagellakken zijn dierproefvrij, geschikt voor veganisten en bevatten een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen. Bovendien bevatten de lakjes silica, dat werkt als een natuurlijke versteviger voor de nagels.

Boho style


Boho Green Make-up haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin flowerpower en ‘back to nature’ hoogtij vierden. Dat komt heel mooi tot uiting in de natuurlijke, kleurrijke cosmetica. De sprekende kleuren halen uit iedere vrouw het allermooiste naar boven. Daarnaast is de cosmetica duurzaam en betaalbaar, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten.

Wil je ook zulke natuurlijke en glanzende nagels in sprekende kleuren? De nieuwe collectie nagellak van Boho nu op voorraad in de shop.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies