• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Teatox premium BIO thee

Teatox premium BIO thee

Teatox biologische premium thee met een doel. Vind balans in je leven en ontdek jouw favoriete thee. ook refill verpakking verkrijgbaar.

Gezond zijn en lekker in je vel zitten heeft alles te maken met balans. En juist deze balans zijn we vaak kwijt. Bij TEATOX geloven ze in de kracht van natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor de gezondheid, maar voor lichaam, geest én ziel.

Teatox bio thee

De thee van TEATOX past dan ook uitstekend binnen een actieve en gezonde levensstijl, maar wel een waarin gestreefd wordt naar harmonie. En dat allemaal op basis van natuurlijke kracht. 
De thee van TEATOX wordt namelijk gemaakt van 100% biologische ingrediënten en er worden geen kunstmatige aroma's of additieven toegevoegd.

Ontdek jouw favoriete thee en drink jezelf hiermee elke dag lekker nog gezond(er) en mooi(er). Leun maar lekker achterover!

Teatox detoxen

Detoxen, wat kilootjes kwijt raken, en ja, zelfs even ontspannen of ’s avonds in slaap vallen, het gaat (helaas) allemaal niet vanzelf. We beloven geen wonderen, maar wat we je wel kunnen vertellen is dat de heerlijke biologische theetjes van TEATOX je ondersteuning kunnen bieden bij al deze processen.
Alle varianten bevatten zorgvuldig geselecteerde ingredienten waardoor de thee niet alleen heerlijk smaakt, maar ook de ideale metgezel vormt wanneer je een gezonde(re) levensstijl nastreeft.

TEATOX voldoet aan de hoogste biologische normen. Elke variant heeft zijn eigen krachtige effect en van de pure geuren en smaken word je vanzelf al blij. Heb je jouw favoriet gevonden, dan is het goed om te weten dat de thee ook verkrijgbaar is een refill-verpakking.