• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Tanden bleken met Charwhite

  • Geplaatst op
Tanden bleken met Charwhite

Tanden bleken: je hebt er wellicht al eens over nagedacht, maar je hebt de stap misschien nog niet genomen. Misschien omdat je hebt gehoord dat het niet veilig is en het veel pijn doet. Of omdat je bent geschrokken van de prijs van het tanden bleken. Gelukkig is er een veilig, natuurlijk alternatief: je tanden bleken met Charwhite! We hebben het dan over Charwhite: een veilig en gezond alternatief om je tanden te bleken, voor dagelijks gebruik.

Tanden bleken met Charwhite

Tanden bleken met Charwhite - hoe?


Charwhite heeft een 100 % plantaardig poeder op de markt gebracht. Het is vrij van schadelijke chemicaliën of kunstmatige toevoegingen. Dierproefvrij en niet genetisch gemodificeerd. Het poeder is dagelijks te gebruiken. In plaats van tandpasta smeer je Charwhite op je tandenborstel. Vervolgens poets je gedurende 2 minuten je tanden. Het poeder haalt verkleuringen en vlekken van je tanden. Met een potje Charwhite kun je circa 150 keer poetsen. Goed om te weten: Charwhite schuurt niet! Doordat er geen schadelijke chemicaliën aan het product toegevoegd zijn, hoef je niet bang te zijn voor geïrriteerd tandvlees.

Tanden bleken met Charwhite

Waarom verkleuren onze tanden?


Het liefst willen we allemaal een stralend witte lach. Het hebben van witte tanden geeft zelfvertrouwen en het ziet er verzorgd uit. Toch verkleuren onze tanden na verloop van tijd. Voor een groot deel heeft dit te maken met voeding. Eten en drinken zijn van grote invloed op de kleur van onze tanden. Grote hoeveelheden koffie en thee laten een aanslag op de tanden achter. Ook zure voedingsmiddelen hebben een negatieve invloed op de kleur van onze tanden. Medicatie kan ook zorgen voor het verkleuren van de tanden. Hoe wit je tanden zijn, is deels ook genetisch bepaald. De één heeft wittere tanden dan de ander.

Charwhite cosmetics

Thuis tanden bleken - hoe snel zie ik resultaat?


Tanden bleken met Charwhite is voor iedereen mogelijk. Veel gebruikers zien resultaat na 3 tot 4 poetsbeurten. Het ligt er hierbij wel aan hoe erg je tanden verkleurd zijn. Heb je erg verkleurde tanden? Dan kan het iets langer duren. Geef het daarom wat tijd. We zijn er zeker van dat het resultaat je zal verrassen! Je vindt Charwhite in de webshop van Solobiomooi.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies