• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Staffelkorting

  • Geplaatst op
Staffelkorting

Staffelkorting, dat is extra voordelig. Maak je gebruik van een kortingscode? Ook de staffelkorting blijft dan gelden. Dat is dus dubbelop korting! Mooi meegnomen!

Staffelkorting, koop meer, betaal minder!

Wij vinden het leuk dat jij jouw favoriete producten bij ons koopt. Genieten van mooie, natuurlijke cosmetica is al helemaal heerlijk, maar om het shoppen bij SoloBioMooi voor jou nu extra leuk te maken, kun je bij ons gebruik maken van de staffelkorting. Dit houdt in dat hoe meer producten je koopt, des te hoger de korting.

Heb je dus eenmaal jouw favoriete cleansing product gevonden, koop er dan meteen twee! Een voor in de douche en een voor bij de wastafel. Nieuwe douchegel nodig? Leg er een paar in je winkelmandje en de korting kan dan oplopen tot wel 10 procent! Hetzelfde geldt voor tandpasta, een typisch product dat veelvuldig en zelfs twee maal daags door iedereen in huis gebruikt zal worden. Hiervan kun je dus nooit genoeg voorraad in huis hebben. Lipbalsems zijn altijd handig om in je tas te hebben. Maar je wil er natuurlijk ook een op je nachtkastje, en een in de auto.
Wij bevelen de staffelkorting ook van harte aan wanneer je bijvoorbeeld samen met je vriendin of je buurvrouw bestelt. Misschien sluit jouw favoriete gezichtscrème ook volledig aan bij haar wensen en kan zij een dezelfde verpakking bestellen. Zo bespaar je ook nog eens op de verzendkosten!
Veel plezier met shoppen ;)

                                        Koop 2  stuks en ontvang 3% korting
                                        Koop 4  stuks en ontvang 6% korting
                                        Koop 10 stuks en ontvang 10% korting  

Helemaal te gek! De staffel is ook geldig in combinatie met een kortingscode.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies