• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

SoloBioMooi.nl lanceert unieke leveringsvoorwaarden: niet goed, geld terug garantie op ECO cosmetica

  • Geplaatst op
SoloBioMooi.nl lanceert unieke leveringsvoorwaarden: niet goed, geld terug garantie op ECO cosmetica

SoloBioMooi maakt het nu wel heel aantrekkelijk om te shoppen! De eigenaren, Pieter Hofland en Ingrid Lijffijt, hebben de Algemene Voorwaarden onder handen genomen. Solobiomooi is nu de eerste webshop in Nederland die de service biedt om cosmetica uit te proberen en retour te sturen als je niet tevreden bent. Daarnaast stapt de shop af van de wirwar aan kleine lettertjes en introduceert duidelijke, unieke leveringsvoorwaarden.

SoloBioMooi maakt het nu wel heel aantrekkelijk om te shoppen! De eigenaren, Pieter Hofland en Ingrid Lijffijt, hebben de Algemene Voorwaarden onder handen genomen. Solobiomooi is nu de eerste webshop in Nederland die de service biedt om cosmetica uit te proberen en retour te sturen als je niet tevreden bent. Daarnaast stapt de shop af van de wirwar aan kleine lettertjes en introduceert duidelijke, unieke leveringsvoorwaarden. Solobimoooi lanceert unieke leveringsvoorwaarden

Unieke leveringsvoorwaarden

Consumenten worden door webshops aan tal van regels gehouden. Regels die in niet te begrijpen kleine letters onder Algemene voorwaarden’ op de site te vinden zijn. Maar hoeveel consumenten nemen echt de moeite om die allemaal te lezen? Vrijwel niemand… En toch word je er aan gehouden, mocht het tot onenigheid of een klacht komen!

Niet goed, geld terug garantie

Pieter en Ingrid hebben de leveringsvoorwaarden rigoureus herschreven en daar zullen klanten blij mee zijn. “Alles kan altijd beter, vinden wij. Wij willen onze klanten behandelen, zoals we zelf ook behandeld willen worden. Iedereen moet de regels kunnen snappen en de regels moeten prettig zijn. Doordat de mogelijkheid te bieden onze beauty producten te proberen, hopen wij meer mensen te kunnen overtuigen met ECO cosmetica. Onze doelstelling is dan ook dat straks 80% van Nederland weet wat ECO cosmetica is.” Geen ingewikkelde zinnen, maar heldere taal die voor iedereen te begrijpen is. Transparante voorwaarden waar in staat dat je producten ook mag retourneren als je niet tevreden bent en de verpakking al open is. Dat is uniek! SoloBioMooi past hiermee letterlijk de regel toe: ‘niet goed, geld terug’. Hiermee zijn zij de eerste webshop in Nederland die deze regel hanteert. De webshop hoort graag waarom iets geretourneerd wordt, maar ‘nou gewoon, daarom’ volstaat ook. Bij SoloBioMooi kun je nu dus niet langer alleen maar terecht voor biologische cosmetica, maar ook voor helderheid. De reeds bekende klantvriendelijkheid van de webshop is daarmee naar een nóg hoger niveau getild. De webwinkel ziet dit als een spannend experiment en zal begin volgend jaar de resultaten evalueren.

Over SoloBioMooi

Wat SoloBioMooi verkoopt is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. Alleen biologische, eco- en natuurlijke verwenproducten voor huid, haar en jezelf. Via www.solobiomooi.nl vind je meer dan 2000 producten van 30 kwaliteitsmerken. Denk aan producten van biologische merken als Santaverde, Lavera, Benecos, Aleppo olijfzepen, Lovea, Boho Cosmetics, La Fare 1789, The Ohm Collection, Alphanova, Yverum en Charwhite Cosmetics.

Noot voor redacties

Voor meer informatie over de unieke leveringsvoorwaarden of beelden in Hoge Resolutie kunt u contact opnemen met Pieter Hofland van SoloBioMooi (0343 755287 of [email protected]). Graag vermelden bij publicatie: SoloBioMooi – www.solobiomooi.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies