• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Poeder deodorant van The Ohm Collection

  • Geplaatst op
Poeder deodorant van The Ohm Collection

Wij zijn blij! En het komt niet vaak voor dat je een nieuw merk spot waar je écht heel blij van wordt. Het is al helemaal zeldzaam als zo'n merk ook nog eens een Nederlands merk is. Toch hebben we nu weer zo'n pareltje gevonden, namelijk het merk 'The Ohm Collection' met hun poeder deodorant

The Ohm Collection heeft begin 2014 haar eerste lijn uitgebracht en deze lijn is meteen een schot in de roos. Zes bijzondere deodorants in hemelse geuren. Geen spray, stick of blok, nee: niets van dit alles! Het zijn zes poeder deodorants op basis van natriumbicarbonaat (ook wel baking soda of zuiveringszout genoemd), vermengd met de meest bijzondere en kostbare essentiële oliën ter wereld.

Hoe werkt een poeder deodorant?

Onder de huid van je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en wil je niet onnodig belasten. The Ohm Collection maakt daarom uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfklieren vervuilen of zelfs helemaal afsluiten. Deze ondersteuning komt door de alkaliserende werking van het ingrediënt natriumbicarbonaat op transpiratie, waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. Het poeder ondersteunt het lichaamseigen proces. Vergelijk het met een Alkalisch dieet waarbij je verzurende voedingsmiddelen zoals vlees, tarwe, (scherpe) kazen vermijd. Deze voedingsmiddelen zijn zuurvormend en daarmee medeveroorzaker van de bekende transpiratiegeur. The Ohm Collection deodorant: - 100% natuurlijk - Fris en fruitig - Alkaliserend - Vlekt niet - Gemakkelijk doseerbaar - Geschikt voor mannen en vrouwen - Langdurig werkzaam (tot 24 uur) - Bevat geen aluminium - Fantastische sensuele geuren - Zuinig in gebruik (6 maanden met één verpakking)

Even wennen

Het is even wennen, het blijft tenslotte een poeder deodorant, maar daarna wil je echt niet meer anders. Geen excuses meer dus om reguliere deodorants te blijven gebruiken. De Ohm Deo Deodorant doet gewoon wat ie beloofd! En de prijs: tsja, rond de 20 euro voor een deodorant is fix. Maar het valt meteen ook weer mee als je beseft dat je er bij normaal gebruik 6 maanden mee doet.

Hoe gebruik je het?

Breng een klein beetje deodorant poeder aan op die plekken die je graag 24 uur lang droog wilt hebben én heerlijk wilt laten ruiken. Als je nog wat onwennig bent met het aanbrengen hebben we een tip voor je. Breng de deodorant aan als je net klaar bent met het aanbrengen van een dagcrème of bodylotion. Je handen zijn dan nog ietsje vettig en dat maakt het aanbrengen van het deodorant poeder makkelijker. Of breng het aan vlak na het douchen als je oksels nog een klein beetje vochtig zijn. Maar zoals met alles; oefening baart kunst en na verloop van tijd gaat het als vanzelf en wil je nooit meer wat anders ... The Ohm Collection Deodorant is verkrijgbaar in heerlijke geuren in de webshop van Solobiomooi!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies