• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Persbericht: Oils of Heaven producten - beste natuurlijke olie!

  • Geplaatst op
Persbericht: Oils of Heaven producten - beste natuurlijke olie!

Oils of Heaven producten zijn de beste natuurlijke gezichtsoliën van de hele wereld. Nederland is een nieuw eco-pareltje rijker: Oils of Heaven! De krachtige gezichtsoliën van dit merk doen wat ze beloven. Ze maken niet alleen de huid, maar ook de wereld een stukje mooier. Kijk je mee?

Oils of heaven solobiomooi

Oils of Heaven


Oils of Heaven (ook wel Ooh) heeft de hele wereld afgespeurd. Op zoek naar de meest effectieve oliën die de huid mooier maken. En die hebben ze gevonden! In de vorm van cacay olie, arganolie, rosehip olie, baobab olie en moringa olie.

Natuurlijke anti-ageing oliën


De oliën van Ooh zijn echte anti age kampioenen. Zo wordt de cacay olie geperst uit wilde cacay noten, die in de Colombiaanse jungle geoogst worden. De olie bevat 50% meer vitamine E en twee maal meer linolzuur dan arganolie. Dat maakt hem tot een absolute topper die huidveroudering tegengaat.

Ook de baobab olie is een pareltje. Deze huidolie is rijk aan Omega 3, 6 en 9 vetzuren, wat het een verjongende olie maakt. Fijn is dat deze olie uitermate geschikt is voor de gevoelige huid en voor eczeem en psoriasis. De natuurlijke rosehip olie is rijk aan vitamine C, K en A, oliezuur, linoleenzuur en linolzuur. Gebruik hem dagelijks en zie littekens, striae en fijne lijntjes beetje bij beetje verdwijnen.

Oils of Heaven producten


Oils of Heaven geeft het beste van wat de natuur voortbrengt en maakt de wereld mooier. Door de productie van de oliën worden lokale leveranciers geholpen. Vrouwen worden gestimuleerd om in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. De productie vindt plaats op een duurzame en eerlijke manier. De 100% natuurlijke Oils of Heaven oliën zijn verkrijgbaar vanaf € 25,95 (30 ml).

Over SoloBioMooi


SoloBioMooi is dé webshop voor biologische cosmetica. Met eerlijke en gezonde verzorgingsproducten voor zowel volwassenen als kinderen. SoloBioMooi 'vermooiert' de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica. Bovendien werken ze met mooie mensen, producten en ingrediënten. Het kleurrijke merk Oils of Heaven past perfect bij deze filosofie.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies