• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Trots verhaal doen aan Koningin Maxima

  • Geplaatst op
Trots verhaal doen aan Koningin Maxima

Koningin Maxima opende de Bio Beurs en kwam op haar EIGEN VERZOEK :) langs onze stand. Ze was vol belangstelling en stelde vragen met duidelijke kennis van zaken. Trots deden wij ons verhaal hoe we onze droom om de wereld te vermooieren willen waar maken.

Koningin Maxima op bezoek bij SoloBioMooi

Dit jaar was SoloBioMooi voor het eerst met onze prachtige merken aanwezig op de biobeurs in Zwolle en werden wij vereerd met hoog bezoek; niemand minder dan koningin Maxima kwam namelijk langs om zich meer te verdiepen in biologische cosmetica.

De Biobeurs in Zwolle

Ondertussen een begrip voor die mensen die er al jaren een biologische levensstijl op na houden; de Biobeurs in Zwolle. Maar dit jaar was het wel de eerste keer dat daar ook ruimte was voor biologische cosmetica.
Er was namelijk een speciale hal ingericht die, heel toepasselijk, de Pureness hal genoemd werd. In de Pureness hal stonden een aantal biologische beauty gerelateerde merken in de belangstelling.
Met onze webshop en groothandel zijn wij natuurlijk al meerdere jaren bezig met het promoten van het gebruik van natuurlijke ingrediënten op onze huid, en het is dan ook fantastisch dat wij ditmaal op deze manier opnieuw een nieuwe groep mensen kennis konden laten maken met onze prachtige merken.

Koningin Maxima en Ingrid Lijffijt op de Bio beurs SoloBioMooi.nl

Koning Maxima opent de beurs

Dat de biobeurs in Zwolle nogal een happening is, blijkt maar weer uit het feit dat Koningin Maxima gevraagd werd om deze beurs officieel te openen. Maar dat niet alleen! Onze koningin kreeg namelijk ook een rondleiding langs een aantal stands, en op deze manier kon zij kennis maken met een aantal bijzondere biologische initiatieven.

Maxima oprecht geïnteresseerd in biologische cosmetica

Zo rond 15.00 uur begon het spannend te worden bij ons. De stand werd namelijk afgezet en vlak daarna wemelde het plotseling van mensen van de pers. En enkele minuten daarna was ze er al; onze eigen koningin Maxima, prachtig als altijd en helemaal in stijl in een (groene!) jurk.
Koning Maxima was niet alleen in de stand van Yaviva, ze was namelijk in het gezelschap van Bavo van den Idsert, de directeur van Bionext, en Minister Schouten van landbouw.
Maxima vertelde ons dat ook zij een biologische levensstijl nastreeft en ze stelde allerlei vragen over het belang van biologische cosmetica. Want ook koningin Maxima begrijpt op wat voor positieve wijze het gebruik van biologische cosmetica kan bijdragen aan onze gezondheid en ons milieu.
Ze sprak over onze oceanen die vol plastic liggen en was blij te horen dat natuurlijke cosmetica geen plastic bolletjes bevat die door het wastafel putje gaan.
Het gesprek met koningin Maxima in onze natuurlijke cosmetica stand duurde ruim een kwartier.
Wat zijn wij dankbaar voor deze bijzondere ervaring en wat een opsteker voor de biologische cosmetica!

Wow! Kwamen we s'avonds ook nog op de televisie in de aflevering van Blauw Bloed.

Natuurlijke cosmetica NOS journaal SoloBioMooi.nl

 

 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies