• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Alöe vera als antioxidant in Santaverde

  • Geplaatst op
Alöe vera als antioxidant in Santaverde

Santaverde is een bijzonder merk! Niet alleen bevat het geen water, het bevat ook nog eens aloë vera van een enorm goede kwaliteit. Aloë vera kan gebruikt worden als antioxidant en daar willen we vandaag wat meer over kwijt! Aloë vera wordt namelijk als antioxidant in Santaverde gebruikt.

Aloë vera als antioxidant in Santaverde

Antioxidant in Santaverde


Zoals we hierboven al vertelden, is Santaverde dus een ontzettend mooi merk. In plaats van water, maakt het merk gebruik van aloë vera. En dat is dan ook het eerste ingrediënten op de lijst bij alle producten.

In dit artikel hebben we het specifiek over de producten met een antioxidant werking. Het gaat hierbij om de bloemen nectar van de aloë vera soort 'Aloe Barbadensis', dit is de wetenschappelijke naam. Dit kostbare nectar extract van de aloë vera bloem wordt door Santaverde in vier producten gebruikt. Namelijk de age protect toner, boost, oil en cream.

Wat doet het?


Het belangrijkste ingrediënt waar we het hier over hebben zijn antioxidanten. Deze antioxidanten zijn een ware anti-aging remedie voor je huid! Zo versterkt het de veerkracht van de huid en beschermt het tegen vrije radicalen. Bovendien beschermt het de huid tegen oxidatieve stress. Ook beschermt het de door licht veroorzaakte huidveroudering van de huid. Tevens beschermt het de huidstructuur, namelijk het elastine en collageen steunweefsel van de huid.

De hoge antioxidatieve kracht van de aloë vera bloem is wetenschappelijk bewezen. Je kunt hiervoor het volgende raadplegen: (Vgl Promotie "fytochemisch screening van de bloemen van Aloë vera (L.) Burm. f. (Aloe barbadensis Mill.) en het bepalen van hun antioxidant capaciteit "van de auteur dr Shirin Keyhanian, Hamburg, 2008)

 

Zoals je misschien weet, verbouwt Santaverde haar eigen biologische aloë vera planten. De blaadjes van de bloemen worden met de hand geplukt en meteen verwerkt. Alleen zo krijg je zo hoog mogelijk werkzame stoffen in je huidverzorging! Wil je de producten bekijken? Bezoek dan onze webshop!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies