• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Indemne voor elk huidprobleem

  • Geplaatst op
Indemne voor elk huidprobleem

Indemne voor elk huidprobleem met natuurlijke ingrediënten! Dat klinkt nogal veelbelovend, maar het is inmiddels al vaker bewezen. De natuurlijke producten van Indemne kunnen niet alleen bij huidproblemen gebruikt worden, maar ook preventief. In dit artikel lees je meer over dit mooie merk!

Indemne voor elk huidprobleem met natuurlijke ingrediënten! Dat klinkt nogal veelbelovend, maar het is inmiddels al vaker bewezen. De natuurlijke producten van Indemne kunnen niet alleen bij huidproblemen gebruikt worden, maar ook preventief. In dit artikel lees je meer over dit mooie merk!

Indemne voor elk huidprobleem

Indemne voor elk huidprobleem


Een goed merk begint meestal met een goed verhaal. De Franse Christine Simon had gedurende haar jonge jaren chronische huidproblemen. De dokter schreef haar middeltjes voor die uiteindelijk meer kwaad dan goed bleken te doen. Zij besloot om zich te gaan verdiepen in essentiële oliën en zelf producten te ontwikkelen om haar probleemhuid te behandelen. Indemne was geboren!

Voor wie is Indemne?


Indemne is ontwikkeld om de probleemhuid van jongeren en volwassenen te verzorgen en te behandelen. Indemne biedt oplossingen op maat voor kleine en iets grotere huidprobleempjes. Zowel wanneer de klachten acuut als chronisch zijn. Het assortiment van Indemne is op te delen in probleem oplossers voor de zeer droge huid, de huid met acne, de zeer reactieve huid en cellulite. Omdat een mooie huid begint bij een goede reiniging, ontwikkelde Indemne ook producten om de huid te reinigen.

Jouw gevoelige huid


Je huid is er om jou te beschermen. Dat kan alleen als je huid gezond is. Wanneer je huid uit balans, beschadigd of ziek is, zal je huid dat tonen. De huid zal bijvoorbeeld rood zijn, bultjes, vlekjes of puistjes hebben en last hebben van jeuk, irritatie of zelfs pijn. Een gevoelige huid reageert sterker op prikkels van buitenaf en het is dan ook belangrijk om de huid terug in balans te brengen. Indemne draagt bij aan dit proces!

De ingrediënten van Indemne


Indemne kiest bewust voor heilzame ingrediënten, die bewezen effectiviteit bieden wanneer de producten frequent gebruikt worden. In de producten wordt onder andere gebruik gemaakt van kostbare plantenextracten die met de hand geplukt zijn, omdat op deze manier de uitzonderlijke hoge kwaliteit gehandhaafd blijft. Veel gebruikte ingrediënten in de probleemoplossende producten van Indemne zijn cade, palmarosa, kamille, kaneel, citroen, immortelle, druivenpitolie en hazelnoot.

Reinigen met Indemne


Een gezonde huid begint bij een gereinigde huid. Reinigen doe je met Indemne Miss Ella, Eau de genie en Moussaillon. Miss Ella is een micellair water waarmee je makkelijk en snel make-up en onzuiverheden verwijdert. Eau de genie werkt als een toner en brengt de huid na het reinigen weer in balans. Moussaillon is een zeep op poederbasis waarmee je handen en lichaam kunt reinigen.

Indemne gimme soothing voor de droge huid


De gimme soothing producten kunnen gebruikt worden om de zeer droge huid te verzorgen. Dit product is ook zeer geschikt wanneer je last hebt van eczeem of psoriasis! De producten van Indemne kunnen niet alleen voor het gezicht gebruikt worden, maar ook voor het lichaam.

Indemne gimme clean voor de huid met jeuk


Last van jeuk, een zeer rode of geïrriteerde huid? Dan kies je voor Indemne gimme clean. Deze lijn voor lichaam en gezicht bevat heilzame natuurlijke ingrediënten die de huid verlichting bieden en irritatie verminderen.

Indemne Gimme clear voor de huid met acne


Gimme clear is speciaal ontwikkeld voor de huid met acne. Deze producten kunnen toegepast worden door kinderen en volwassenen. Het maakt dus niet uit of je last hebt van jeugdpuistjes of volwassenen acne.

Indemne Gimme smooth voor cellulite


Hoewel cellulite niet gevaarlijk is, kan het erg ontsierend zijn en menig vrouw zit er mee. Wil je je cellulite actief aanpakken, gebruik dan de Indemne Gimme smooth treatments in combinatie met de Indemne Bubble-in tools. De combinaties kunnen gebruikt worden op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

Shop Indemne bij Solobiomooi


Indemne voor elk huidprobleem! Dat is waarom we bij Solobiomooi zo dol zijn op dit mooie merk. Wil je meer weten en alle mooie producten op een rij zien? Bezoek dan onze website!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies