• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Indemne pure werkzame olien

  • Geplaatst op
Indemne pure werkzame olien

Indemne is het natuurlijke cosmetica merk voor jou wanneer je op zoek bent naar producten om je gevoelige huid te verzorgen of wanneer je specifieke huidproblemen hebt, zoals eczeem, acne of cellulite. Indemne biedt jou producten op natuurlijke basis die daadwerkelijk resultaat zullen geven bij frequent gebruik. Indemne is een merk voor iedereen en heeft producten voor alle huidtypes. In dit artikel vertellen we je meer over de Indemne pure werkzame huid oliën. Indemne assortiment

Indemne pure werkzame huid oliën

De vrouw achter Indemne is Christine Simon en zij is heel wat jaren geleden begonnen met uitgebreid onderzoek naar essentiële oliën. Zij gelooft in natuurlijke methodes wanneer het gaat om het zorgen voor jezelf. Het zorgen voor je huid speelt daarbij natuurlijk een heel belangrijke rol. Het merk Indemne is het resultaat van haar persoonlijke aanpak en haar uitgebreide kennis van de verzorging van de huid met producten op natuurlijke basis. Indemne heeft vijf verschillende productlijnen. Hieronder vertellen we je meer over de Indemne pure werkzame huidoliën.

Indemne Reiniging

Elke skincare routine begint met het reinigen van de huid. Producten van Indemne die speciaal voor het reinigen ontwikkeld werden, zijn de Miss Ella lotion, Eau de genie en Mousaillon. Miss Ella verwijdert alle sporen van make-up en onzuiverheden. Je kunt dit product zien als een micellair water. Eau de genie is bedoeld om het reinigingsritueel mee af te sluiten, dit product heeft namelijk de kalmerende en huid perfectionerende eigenschappen van een toner. Mousaillon is een uniek product. We hebben het hier namelijk om een zeep in poedervorm, deze kun je gebruiken voor het wassen van je handen en lichaam.

Indemne Gimme Soothing

De Gimme Soothing lijn is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid, de geïrriteerde huid en de huid met eczeem en psoriasis. Bijzonder prettig is dat de producten gebruikt kunnen worden voor zowel het gezicht als het lichaam.

Indemne Gimme Clean

De Gimme Clean lijn is bedoeld voor de geïrriteerde en jeukende huid en de huid die roodheid toont. Deze producten kunnen voor het gezicht gebruikt worden, maar ook voor het haar en de hoofdhuid.

Indemne Gimme Clear

Gimme clear is geschikt voor de acne gevoelige huid. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen onzuiverheden en ontstekingen aan de huid ook voorkomen bij volwassenen. Uiteraard kunnen ook zij deze producten perfect gebruiken. Verder komt acne niet alleen voor op het gezicht, maar bijvoorbeeld ook op de rug en het decolleté. Ook daar kan Gimme clear veilig en verantwoord worden toegepast.

Indemne Gimme Smooth

De vijfde lijn van Indemne, Gimme Smooth! is bedoeld voor de verzorging van de huid met cellulite. Bij frequent gebruik zal de cellulite afnemen. De gimme smooth producten zijn geschikt voor alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt; de dijen, benen, billen en armen. Wij adviseren om de Gimme smooth producten altijd te gebruiken in combinatie met de Indemne Bubble-in tools.

Indemne bij Solobiomooi

Je vindt de producten met de Indemne pure werkzame huid oliën in de webshop van Solobiomooi. Weet je niet zo goed welke producten geschikt zijn voor jouw huidtype? Vraag ons dan om hulp! We zijn bereikbaar per telefoon, mail en social media.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies