• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Indemne producten bij SoloBioMooi - voor de overgevoelige huid!

  • Geplaatst op
Indemne producten bij SoloBioMooi - voor de overgevoelige huid!

Het merk Indemne staat voor de complete verzorging van de overgevoelige huid. De producten zijn kant en klare treatments die je direct kunt gebruiken. Het assortiment bestaat uit hydraterende producten voor hoofd en huid. Daarnaast zijn er Indemne producten om je huid en haar te reinigen. In dit artikel lees je meer over het bijzondere merk Indemne!

Indemne producten


Wat maakt het merk Indemne beter dan andere huidverzorging? De producten van Indemne onderscheiden zich door de hydraterende werking. Ze zijn kant en klaar voor gebruik. Bovendien zijn er speciale producten ontwikkeld voor de gevoelige huid van kinderen. Kortom, de producten van Indemne zijn alles kunners. Voor welke (overgevoelige) huid dan ook!

Overgevoelige huid


Je huid is niet in één dag geïrriteerd of overgevoelig geraakt. Daarom is het belangrijk om je huid de tijd te geven om te herstellen. We adviseren om de producten van Indemne minimaal één maand uit te proberen. Vaak spelen er meerdere factoren een rol bij een overgevoelige huid. Denk bijvoorbeeld aan vervuilde lucht, rook, heet water of schommeling in temperatuur. Maar den ook aan je voedingsinname, medicijnen en stress.

De kracht van Indemne


De kracht van Indemne is het geloof in de natuur. Het merk combineert de juiste en meest essentiële oliën. De oprichtster had vroeger zelf last van een gevoelige huid en besloot onderzoek te doen naar plantaardige oliën. Hierdoor bevatten de producten alleen de meest effectieve oliën. Alles om de balans van een goed verzorgde huid weer terug te krijgen! Indemne gebruikt geen alcohol en geen chemische ingrediënten in haar producten.

Chemische toevoegingen kunnen de huid namelijk irriteren. In plaats van de chemische toevoegingen gebruikt Indemne voornamelijk plantenextracten. De kwaliteit van deze planten wordt bewaakt doordat ze zelf geplukt worden. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Indemne gebruikt de ingrediënten cade, palmarose, kamille, kaneel, citroen, druivenpitolie en hazelnoot.

Kies voor Indemne!


Indemne is verkrijgbaar bij SoloBioMooi en is dus het ideale merk qua huidverzorging voor de overgevoelige huid. Je kunt ons telefonisch benaderen via: 0343 75 52 93 of mailen: [email protected]

 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies