• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Het huidverzorgingsritueel van Santaverde

  • Geplaatst op
Het huidverzorgingsritueel van Santaverde

Om je huid mooi en gezond te houden, is het belangrijk om producten te gebruiken die goed bij je huid passen. Omdat het soms best lastig is om te bepalen welke producten nu geschikt zijn voor jou, lichten we in dit artikel het huidverzorgingsritueel van Santaverde toe.

Om je huid mooi en gezond te houden, is het belangrijk om producten te gebruiken die goed bij je huid passen. Omdat het soms best lastig is om te bepalen welke producten nu geschikt zijn voor jou, lichten we in dit artikel het huidverzorgingsritueel van Santaverde toe.

Het huidverzorgingsritueel van Santaverde

Het huidverzorgingsritueel van Santaverde


Welke huidverzorging je verder ook gebruikt, je ritueel begint altijd met een goede reiniging. De Santaverde cleansers respecteren de huid en reinigen zorgvuldig, maar zonder uit te drogen. Kies uit een romige textuur in de vorm van een melk of een olievrije cleanser in de vorm van een gel.

- Santaverde aloë vera cleansing milk. Een zachte reinigingsmelk geschikt voor de rijpe, droge, gevoelige en normale huid.

- Santaverde aloë vera cleansing gel. Een zachte reinigingsgel geschikt voor de normale, gecombineerde en vette huid.

De toners van Santaverde


Een toner is geen cleanser. Het is een speciaal product dat je na het reinigen gebruikt om het reinigingsritueel mee af te sluiten. Door de handige sprayflacons kun je de toner rechtstreeks op je gezicht sprayen. Maar je kunt ook wat van het product op een wattenschijfje sprayen en dat over je gezicht halen. Een toner brengt de huid weer in balans en heeft een kalmerende, herstellende en / of beschermende werking.

- Santaverde aloë vera toner sensitive. Deze kalmeert de huid en is geschikt voor de rijpe, droge, gevoelige en normale huid.

- Santaverde aloë vera toner classic. Deze brengt de huid in balans en bereidt de huid voor op de gezichtsverzorging. Geschikt voor de normale, gecombineerde en vette huid.

- Santaverde age protect toner. Deze beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Geschikt voor de rijpe huid.

De dagelijks verzorging van Santaverde


Het is aan te raden om je gezichtsverzorging aan te brengen als je huid nog wat ‘moist’ is van de toner. Dan worden de werkzame stoffen goed opgenomen.

- Santaverde crème light (met of zonder parfum). Een luchtige crème geschikt voor de normale, gecombineerde en vette huid.

- Santaverde crème medium (met of zonder parfum). Deze crème is geschikt voor de droge, gecombineerde en normale huid.

- Santaverde crème rich (met of zonder parfum). Een rijke crème geschikt voor de droge, rijpe en gestreste huid.

- Santaverde age protect crème. Een crème met anti-age eigenschappen, geschikt voor de rijpe, droge en gestreste huid. In het bijzonder voor wie vroegtijdige huidveroudering wil voorkomen.

- Santaverde xingu age perfect crème. Een gezichtscrème die alle tekenen van zichtbare huidveroudering aanpakt. Geschikt voor de rijpe en zeer rijpe huid.

De extra’s van Santaverde


Soms wil je je huid wel eens wat extra’s geven. Een beetje verwennerij kan natuurlijk nooit kwaad. Afhankelijk van wat je huid nodig heeft kun je kiezen uit de onderstaande producten van Santaverde om de conditie van je huid een boost te geven.

- Santaverde aloë vera hydro repair gel. Deze is te gebruiken als een serum of als gezichtscrème, geschikt voor alle huidtypes.

- Santaverde age protect serum. Te gebruiken als serum, geschikt voor alle huidtypes.

- Santaverde xingu age perfect serum. Deze is te gebruiken als serum, geschikt voor de rijpe huid.

- Santaverde age protect fluid. Te gebruiken als gezichtsverzorging, bevat SPF en een subtiel tintje.

- Santaverde extra rich beauty elixer. Deze is te gebruiken in combinatie met Santaverde gezichtsverzorging. Voeg enkele druppeltjes toe aan je crème. Geschikt voor de normale, gestreste, droge en rijpe huid.

- Santaverde age protect facial oil. Te gebruiken in combinatie met Santaverde gezichtsverzorging om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Voeg enkele druppeltjes toe aan je crème. Geschikt voor de normale, gestreste, droge en rijpe huid.

- Santaverde aloë vera eye cream. Fijne verzorging voor de oog- en lipcontouren, geschikt voor elk huidtype.

- Santavere xingu age perfect eye cream / eyeserum. Verzorging voor de oogcontouren, geschikt voor de rijpe huid.

- Santaverde aloë vera firming gel mask. Een verstevigend masker, geschikt voor de normale, gecombineerde en vette huid.

- Santaverde aloë vera rich cream mask. Een voedend en verzachtend masker, geschikt voor de normale, gestreste, droge en rijpe huid.

- Santaverde age protect boost. Een ampullenkuur voor de gestreste, gevoelige en rijpe huid.

Heb je nog vragen over het het huidverzorgingsritueel van Santaverde? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies