• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Eisen van Solobiomooi

  • Geplaatst op
Eisen van Solobiomooi

We vinden het belangrijk om producten te verkopen die goed zijn voor je huid, voor je gezondheid, voor de dieren en voor het milieu. Daarom is de selectie procedure voor producten die in onze webshop komen erg streng. In dit artikel willen we je uitleggen wat de eisen van Solobiomooi zijn voor de producten! eisen van solobiomooi

Eisen van Solobiomooi

Producten in onze SoloBioMooi webhop voldoen aan de volgende voorwaarden:

Veilig en vrij van nare toevoegingen

De producten in onze webshop bevatten geen parabenen, synthetische kleurstoffen en petrochemische middelen, die je huid kunnen beschadigen.

Duurzaam en dierproefvrij

Wij gaan voor merken die tot stand komen door middel van duurzame productie en verbouwing. Wij accepteren geen kinderarbeid, dierenleed en gaan voor een eerlijke verdeling van de opbrengsten. Gewoon zoals het hoort, toch?

Effectief

Onze biologische producten zijn zacht en effectief. De natuurlijke samenstelling is herkenbaar voor de huid en wordt goed verdragen. De natuur heeft ons zoveel te bieden, waarom maken we daar niet meer gebruik van?

Transparant

Wij houden niet van ingrediënten die 'stiekem' in producten verwerkt zitten. Daarom staat op onze producten de inhoud duidelijk en helder beschreven. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het snel op Solobiomooi.nl!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies