• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

De kracht van thermaal water

  • Geplaatst op
De kracht van thermaal water

Sinds kort vind je in onze webshop een nieuw merk: Montbrun Eau Thermale. En de naam zegt het al, het merk gebruikt thermaal water. Maar thermaal water, wat maakt dat speciaal? Lees in dit artikel meer over de kracht van thermaal water!

Sinds kort vind je in onze webshop een nieuw merk: Montbrun Eau Thermale. En de naam zegt het al, het merk gebruikt thermaal water. Maar thermaal water, wat maakt dat speciaal? Lees in dit artikel meer over de kracht van thermaal water!

De kracht van thermaal water

Wat is thermaal water?


Thermaal water is niet zomaar water. Het is ontzettend puur en zuiver water en is afkomstig vanuit een plek diep in de aarde. Wanneer het uit de bron wordt gewonnen, heeft dit water er al een heel lange reis op zitten en tijdens deze reis heeft het zich dan ook kunnen verrijken met mineralen en sporenelementen.

Baden in thermaal water


Al generaties lang zijn de positieve eigenschappen van thermaal water bekend. Zo kun je thermaal water niet alleen plaatselijk op je huid gebruiken, je kan er zelfs in baden. Het wordt met name aanbevolen voor mensen die problemen met hun gezondheid hebben. Bijvoorbeeld bij moeite met ademhalen, pijnlijke spieren of gewrichten en bij reuma. Bovendien kan baden in thermaal water heel ontspannend zijn, waardoor dit voor mensen die veel stress ervaren heilzaam kan werken.

De kracht van thermaal water


Thermaal water is rijk aan mineralen en doordat het niet is blootgesteld aan vervuiling is het heel puur. Thermaal water heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen op de huid. Het kan puur op de huid gebruikt worden, maar ook wanneer het verwerkt is in cosmetica, kan het effect op de huid groots zijn.

Het effect van thermaal water 


De huid kan door de meest uiteenlopende redenen beschadigd of geïrriteerd raken. Thermaal water kan een positieve bijdrage leveren aan het herstel van de huid. Naast de verzachtende werking heeft thermaal water namelijk ook een ontstekingsremmende werking. Het water versterkt het afweersysteem en hierdoor wordt de conditie van de huid op de lange termijn verbeterd. Een gezond afweersysteem zorgt er ook voor dat je minder vatbaar bent voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Voor wie is thermaal water geschikt?


Iedereen kan baat hebben bij baden in thermaal water en het gebruik van producten waaraan thermaal water toegevoegd is. Doordat het water zo ontzettend puur is, kan zelfs de meest gevoelige huid deze producten zeer goed verdragen. Bij gebruik op de lange termijn zal thermaal water de huid sterker en gezonder maken.

Montbrun bij SoloBioMooi


De nieuwste toevoeging aan ons uitgebreide assortiment ECO producten is dus Montbrun Eau thermale. Het gaat om 10 producten met de kracht van thermaal water, geschikt voor de reiniging en verzorging van elk huidtype. Naast het pure thermale water bevatten de producten alleen maar natuurlijke en deels zelfs biologische ingrediënten. Het hele assortiment is vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Bekijk snel alle producten van Montbrun in onze webshop!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies