• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

De heerlijke smaken van Teatox

De heerlijke smaken van Teatox

Ben je benieuwd naar de smaken van Teatox? Bij Solobimooi vind je alleen de échte Teatox biologische kruiden thee, die echt wat voor je lichaam zal doen!

Je beter voelen met behulp van thee? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Teatox maakt het waar! Teatox is een programma gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten.
Het merk Teatox is opgericht in 2013 door twee schoolvrienden. Inmiddels zijn er ook producten op de markt die de indruk wekken dat ze hetzelfde werken als de originele Teatox.

We willen graag benadrukken dat je op SoloBioMooi alleen de ‘echte’ Teatox vindt. Teatox heeft een groot assortiment producten op de markt gebracht, elk met een eigen functie.
Wij leggen de smaken van Teatox aan je uit!

Teatox Skinny

Teatox Skinny is misschien wel het meest bekend uit de Teatox-lijn, ontwikkeld door experts op het gebied van voeding en fitness. Deze thee helpt je bij het afvallen. ‘s Ochtends en ‘s avonds drink je één kop Teatox Skinny thee. Teatox Skinny thee is geen vervanging van voedsel.
Naast het drinken van de thee volg je dus je ‘normale’ eetschema. Door deze thee te drinken, gezond te eten en door daarnaast te bewegen zul je merken dat je afvalt!

Teatox Beauty


Teatox Beauty zorgt voor een stralende huid. In Teatox Beauty zitten verschillende natuurlijke ingrediënten verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ananas, witte thee en olijfbladeren.
Stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten. Ananas heeft niet alleen een lekkere zoete smaak, maar zit ook vol vitaminen. Zo bevat ananas bijvoorbeeld veel vitamine C. Vitamine C heeft een reinigend effect en beschermt de huid van binnenuit.

Teatox Power


Voel je je moe en futloos? Zware week achter de rug op het werk of op school? Of heb je een nacht gefeest en kun je wel een oppepper gebruiken? Teatox Power helpt je er weer bovenop.
Teatox Power zorgt ervoor dat schadelijke stoffen je lichaam verlaten. Tegelijkertijd zorgen ingrediënten als Guarana en cayennepeper ervoor dat je lichaam een oppepper krijgt.

Teatox Balance


Even helemaal tot rust komen doe je met Teatox Balance. In deze thee zitten verschillende natuurlijke ingrediënten verwerkt. Deze thee is ontwikkeld met experts op het gebied van yoga en meditatie. In de thee zit onder andere verbena en gember verwerkt.

Teatox Defense


Last van een verminderde weerstand? In Teatox Defense zit Echinacea verwerkt. Dit helpt de weerstand te ondersteunen. Dat is helemaal handig in de winter!

Teatox Matcha


Het is 4 uur in de middag en je zit nog op het werk of op school. De werkdag is bijna voorbij, maar toch zul je nog een uurtje vol moeten houden. Veel mensen grijpen dan naar een snack, waarbij de suikers zorgen voor een tijdelijke opleving. In plaats daarvan kun je beter voor Teatox Matcha kiezen.
Deze natuurlijke groene thee zorgt voor een energie boost, concentratie boost en is ook nog eens goed voor het immuunsysteem!

Smaken van Teatox

Tot zover onze uitleg over de smaken van Teatox. Welke smaak van Teatox zou jij graag willen proberen? Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. Het assortiment en onze contactgegevens vind je op onze website!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies