• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Blogster Mariëlle Markgraaff van Gekopmakeup.nl

  • Geplaatst op

Aangenaam! Mijn naam is Mariëlle Markgraaff en ik ben 22 jaar. In juni 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding bank- en verzekeringswezen. Mijn passie ligt echter bij social media en online marketing. Daarom werk ik parttime als online marketeer voor een online warenhuis. Daarnaast werk ik als freelancer voor bijvoorbeeld Solobiomooi. Leer me beter kennen in dit artikel!

Blogster Mariëlle van gekopmakeup.nl

Mariëlle Markgraaff


Ik blog nu al 3 jaar op www.gekopmakeup.nl en ik heb hier geen moment spijt van gehad. Dit ben ik gaan doen als vervolg op mijn Instagram account waar ik veel positieve reacties op kreeg. Ik volgde al jaren andere blogs en kreeg vaak de vraag waarom ik zelf geen blog begon. In eerste instantie dacht ik dat het niets voor mij was, maar toen ontstond toch mijn passie! Ik heb make-up en nagellak altijd al leuk gevonden en schrijf nu ook nog over fashion, lifestyle en travel.

Gekopmakeup.nl


Ongeveer gelijk met mijn blog, had ik ook last van een onzuivere huid en zocht een oplossing. Ik heb van alles geprobeerd en kwam dankzij mijn blog uit bij natuurlijke verzorgingsproducten. Mijn huid is hier enorm door opgeknapt en het voelt zo fijn om iets goeds te gebruiken. Ik probeerde steeds meer natuurlijke producten en gebruik sinds dit jaar alleen nog dierproefvrije merken en zoveel mogelijk vegan producten.

Nu mag ik dus ook bloggen voor Solobiomooi en dat vind ik een hele eer, ik kijk er naar uit! Wil je naast mijn artikelen voor Solobiomooi meer lezen van mij? Neem dan een kijkje op www.gekopmakeup.nl. Je kunt me ook volgen op de Social media kanalen Instagram, Twitter, Facebook en Youtube onder de naam 'gekopmakeup'.

Liefs Mariëlle Markgraaff

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies