• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Blogster Mariëlle van thegreenguide.nl

  • Geplaatst op

Aangenaam! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 26 jaar oud en de eigenaresse van The Green Guide. Ik schrijf op deze website over mindset, mindfulness, zelfliefde, spiritualiteit, gezondheid (o.a. natuurlijke verzorgingsproducten  & make-up), minimalisme en duurzaamheid. Ik heb Solobiomooi een aantal jaren met plezier ondersteunt met productfoto’s, social media en de nieuwsbrief.

Dierproefvrije & natuurlijke beauty 

Ik begon mijn eerste blog zo’n 7 jaar geleden over make-up, destijds nog van alle producten en merken die ik maar leuk vond. Al gauw las ik echter over dierproeven door cosmetica merken en dat wilde ik als dierenlover niet supporten. Daarom koos ik voortaan voor dierproefvrije merken.

Uiteindelijk leerde ik ook over ingrediënten en de impact daarvan op onze gezondheid en die van de aarde. Daarom verdunde ik mijn cosmetica collectie nog meer tot enkel natuurlijke producten. Ik ging in 2017 veganistisch eten en wilde daarom sindsdien ook nog enkel vegan producten gebruiken.

Daarvoor kun je bij Solobiomooi terecht, dus dat was een mooie match om voor te mogen werken!  

Bewust leven voor meer geluk & een betere wereld 

Uiteindelijk stopte ik als freelancer, om me volledig te focussen om mijn parttime baan en mijn vernieuwde blog:thegreenguide.nl. Ik schreef namelijk allang niet meer alleen over beauty, dus de naam klopte niet meer voor mij. Met The Green Guide inspireer ik dagelijks duizenden vrouwen om bewuster te leven, voor zichzelf en voor de aarde.

Niet alleen van buiten (zoals met natuurlijke cosmetica, minimalisme & duurzaamheid), maar ook van binnen (zoals mindset, mindfulness & zelfliefde). Ik ondersteun nu ook jonge vrouwen als healer & bewustzijnscoach, en ben ontzettend blij dat dit is ontstaan vanuit mijn beauty blog!

Op de website van mijn Solobiomooi vind je meerdere beauty blogs die door mij zijn geschreven, ik hoop dat ze je helpen om fijne producten te vinden J 

 

Dankjewel voor het aanpassen! En ik wens jou en de andere Solobiomooi'ers een fijn weekend

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies