• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Behandel en voorkom hoofdluis met Alphanova KIDS

  • Geplaatst op
Behandel en voorkom hoofdluis met Alphanova KIDS

Hoofdluis: het is ontzettend vervelend! Vrijwel elk kind krijgt er vroeg of laat een keer mee te maken. En dat is lastig, want meestal moeten ook de gezinsleden en vriendjes behandeld worden met een anti-luizenproduct. Dankzij Alphanova KIDS kan dit voortaan op een zachte en natuurlijk manier. Een die vriendelijk is voor het milieu én voor het kind. Kijk snel mee naar de redders in nood! Hoofdluis

Alphanova Kids bij hoofdluis

Het merk Alphanova KIDS presenteert 100% natuurlijke anti-luizenproducten voor kinderen. Deze producten maken een einde aan al die vervelende chemische behandelingen met synthetische producten. De natuurlijke anti-luizenproducten van Alphanova KIDS zijn veel gezonder voor kinderen en zijn net zo effectief. Het is beter voor de huid, voor het lichaam en het milieu!

Shampoo en spray

De productlijn bestaat uit een antiluizen-shampoo en een antiluizen-spray. Deze kunnen gebruikt worden in acute perioden van luizen, maar ook als preventie om hoofdluis te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van ultra zachte formules, zonder parabenen, SLS en ALS. De producten zijn ook nog eens biologisch gecertificeerd, zitten in een recyclebare verpakking en zijn niet op dieren getest. Ze bestrijden én voorkomen luizen op een milde wijze.

Natuurlijke producten

Het ontwikkelen van milde, natuurlijke huidverzorgingsproducten die zelfs geschikt zijn voor de allerkleinsten. Daar ligt de kracht van Alphanova KIDS! Alle producten zijn zacht voor de huid en zijn daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Er worden uitsluitend ingrediënten uit de Provence (Frankrijk) gebruikt, waaronder bijvoorbeeld lavendel en biologisch katoen. Bovendien zijn de producten zeepvrij, alcoholvrij en vrij van kleurstoffen. Deze fijne, kleurrijke producten mogen in geen enkele kindvriendelijke badkamer ontbreken. Niet alleen mama's worden er blij van, maar ook de kids. Want de verpakkingen zijn ook nog eens hartstikke vrolijk! Haal het vast in huis en laat je kinderen met een gerust hart spelen met andere kids waar ze maar willen.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies