• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Assortiment van Santaverde - voor elk huidtype!

  • Geplaatst op
Assortiment van Santaverde - voor elk huidtype!

Santaverde is een mooi merk met een uniek 'mix 'n match-systeem'. In dit artikel leggen we dat systeem uit. Het is een huidverzorgingslijn die niet uitgaat van het tijdstip waarop je het gebruikt, maar van de behoefte van je huid. Kijk snel mee om het assortiment van Santaverde te leren kennen!

Het assortiment van Santaverde

Huidtypen


Sommigen hebben een droge huid, anderen een vette en sommigen zitten er tussen in. En dan heb je nog de weersinvloeden. Vaak heeft een huid in de winter meer voeding nodig dan in de lente. Kortom: er bestaan veel verschillende huidtypen die ook nog eens verschillende behoeften hebben. Dit is afhankelijk van het seizoen, tijdstip op de dag en activiteiten. Lastig als je alleen maar een dag- en een nachtcrème hebt... Dat is niet zo bij het assortiment van Santaverde!

Het Santaverde mix en match systeem


Santaverde benadert dit 'probleem' op een prachtige en geheel eigen wijze. Het assortiment van Santaverde bevat zes crèmes. Namelijk de Santaverde Aloë Vera crème in light, medium en rich en dan met of zonder parfum. Daarnaast heeft
Santaverde dan nog de Beauty Elixer extra rich.

Geen dag- en nachtcrème maar Light, Medium en Rich


Stap 1: met of zonder parfum
Allereerst kies je of je een crème wilt gebruiken met of zonder parfum. Alle producten van Santaverde zijn NaTrue gecertificeerd. Dit betekent dat de parfum die gebruikt wordt op basis van natuurlijke etherische oliën is. Toch is het mogelijk dat je hier gevoelig voor bent. In dat geval adviseren wij om te beginnen met de crèmes zonder parfum.

Stap 2: type huid (combinatie van Light, Medium en Rich crèmes)
De tweede stap is bepalen wat voor type huid je hebt. Als je niet goed weet wat voor huidtype je hebt, kun je ons altijd bellen voor advies. Hieronder tref je een grove indeling:

Droge/vochtarme huid: Santaverde crème Rich of Medium én Rich
Normale huid: Santeverde crème Medium.
Vette huid: Santverde crème Light of Light én Medium
Vochtarme huid met vette T-zone: Rich of Medium én Light

Stap 3: bepaal of er situaties zijn waarin je huid een 'boost' kan gebruiken
Er zijn situaties denkbaar dat je huid wel een oppepper kan gebruiken. Guur winterweer, veel zon, stress, 's nachts etc. Voor de droge en normale huid zou je dan kunnen kiezen voor de Santaverde beauty elixer. Voor de vette huid is een extra tube crème Rich vaak al voldoende.

Stap 4: Mix 'n Match
De laatste stap is het gebruik van de crèmes. Dit is voor iedereen persoonlijk en binnen een korte tijd weet je precies wanneer je een bepaalde crème kunt gebruiken.

Het gebruik


Als je een gevoelige/droge huid hebt, gebruik je de producten door elkaar afhankelijk van de situatie. Bijvoorbeeld overdag de crème Medium en 's nachts de Beauty elixer en de crème Rich.  In de winter kies je ervoor om de crème Medium te mengen met de crème Rich voor extra voeding. In de lente gebruik je alleen de Medium crème.

Indien je een vochtarme huid hebt en een vette T-zone, is het beter om de Medium (of zelfs Light) voor de T-zone te gebruiken. De Rich gebruik je dan voor de droge delen van je gezicht.

Als je een normale huid hebt, kies je voor de Medium. Je kunt kiezen voor een Beauty Elixer voor een extra boost. Als je normale huid iets neigt naar droog, kun je een klein beetje Rich mengen door Medium. 's Nachts gebruik je dan Rich voor de extra voeding. Als je normale huid ietwat vet is, meng je de Light met de Medium. In dat geval gebruik je de Medium ook 's nachts.

Indien je een vette huid hebt, is vaak de Light voldoende. Al of niet aangevuld met de Medium op momenten dat je toch wat extra's wilt doen voor je huid.

Kortom, een ideaal mix 'n match systeem voor werkelijk alle huidtypen. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat je twee crèmes kiest, eventueel met de Beauty Elixer. Overdag pak je de lichtste van de twee en 's nachts de meest voedende. Eindelijk een lijn die rekening houdt met je huid en de situatie!

Natuurlijke huidverzorging: Santaverde


0% water: 100% werkzame stoffen
Alle producten van Santaverde bevatten géén water. Dit in tegenstelling tot nagenoeg alle andere producten op de markt. Water is een vulmiddel en hoewel het niet schadelijk is, doet het niet veel voor je huid. Santaverde vervangt water voor een ingrediënt dat wél veel doet voor je huid: pure biologische aloë vera gel. Alle producten bestaan uit 100% werkzame stoffen. In ALLE producten van Santaverde is aloë vera het HOOFDINGREDIËNT.

Eigen biologische aloë vera en cashew plantages
Santaverde is op zoek gegaan naar de beste kwaliteit aloë vera en de beste kwaliteit cashew fruit. Maar de kwaliteit die Santaverde voor ogen had, bestond niet op de markt. Om geen enkele concessie te doen, heeft Sabine Beer toen besloten om het zelf te verbouwen op een biologisch gecertificeerde aloë vera plantage in Spanje. Tezamen met een biologisch gecertificeerde cashewnoot plantage in Brazilië. Alleen zo kan Santaverde jou de garantie geven dat de producten die je gebruikt, op de beste manier zijn geteeld en geproduceerd.

Het assortiment van Santaverde


NaTrue certificering
De producten van Santaverde zijn NaTrue gecertificeerd. Dit de strengste certificering op de markt en ALLE producten van Santaverde dragen deze certificering. Zelfs voordat de NaTrue certificering bestond, voldeden ze er al aan. Is voor de meeste merken een certificering het grootste pluspunt van hun lijn, voor Santaverde is zelfs de strengste certificering een standaard gegeven! Bezoek onze webshop voor het assortiment van Santaverde.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies