• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Alphanova Sun, 100% natuurlijke zonbescherming

  • Geplaatst op
Alphanova Sun, 100% natuurlijke zonbescherming

Natuurlijke zonnebrandcreme zonder phenoxyethanol, zonder parabenen. Geen chemische zonnefileter maar 100% natuurlijke ingredienten.

Genieten van de zon, maar tegelijkertijd met liefde en respect voor je gezondheid en de wereld waarin wij leven. Het antwoord daarop komt in de vorm van de Alphanova SUN producten, 100% natuurlijke zonnefilters, zonnebrandcreme zonder parabenen en bovendien ECO gecertificeerd. 

Minerale zonnebrand

Minerale zonnebrand met 100% minerale filters: alleen titanium en géén zinc oxide.
De Alphanova minerale zonnefilters zijn vrij van nanodeeltjes zodat ze op de huid blijven liggen en op deze manier de zonnestralen als een spiegel reflecteren. Natuurlijke zonnebrand biedt een directe bescherming tegen de zon.


Prettig is dat Alphanova sun producten kent met diverse texturen en factors, zodat er altijd wel een natuurlijke zonnecreme is dat aan al je wensen en verwachtingen voldoet. Maar welke variant je ook pakt, alle texturen zijn stuk voor stuk prettig in het gebruik, bieden directe bescherming en zijn waterresistent.
Alphanova SUN heeft ook speciale zonbescherming voor baby’s. 
In het assortiment vind je verder een natuurlijke aftersun voor na het zonnen en om je gebronsde glow extra lang te behouden. Let the sun shine!

Goede bescherming tegen de zon is ontzettend belangrijk om je huid mooi en gezond te houden. Alphanova Sun natuurlijke zonnebrandcreme biedt effectieve verzorging en bescherming voor het hele gezin in de vorm van een reeks producten die allen voorzien zijn van een minerale zonnefilter.

Reguliere zonneproducten bevatten chemische filters. Niet alleen hebben deze filters als nadeel dat ze pas na een half uur gaan werken, maar ook zijn deze chemische filters zeer schadelijk voor het koraal, en zelfs verantwoordelijk voor de vernietiging ervan.

Vrij van phenoxyethanol

Alle producten bevatten extracten van jojoba-olie en aloe vera die uitermate kalmerend en verzorgend op de huid werken. De heerlijke geur is afkomsting van Tamanu olie. Er wordt geen gebruik gemaakt van zinc oxide, maar van titaniumoxide en de producten zijn allen vrij van parabenen en phenoxyethanol. 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies