• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

100 procent natuurlijke cosmetica

100 procent natuurlijke cosmetica

Heb je al eens op de verpakking gekeken wat er in je creme en deodorant zit? Begrijpelijk dat je dat niet gedaan hebt. De ingrediënten bestaan vaak uit moeilijke namen. Wij selecteren voor jou gezonde huidverzorging en make-up. We kennen de ingrediënten die ook jij er liever niet in hebt. Bij ons shop je met een gerust hart!

Natuurlijke cosmetica shop je bij SoloBioMooi

We worden ons steeds meer bewust van de wereld om ons heen. We willen ons graag lekker en goed voelen, maar zonder dat dat ten koste gaat van de wereld waarin wij leven. Lekker in je vel zitten gaat om goed voor jezelf en de mensen om je heen zorgen. Start vandaag nog met goed voor jezelf zorgen met natuurlijke cosmetica.

Wat is natuurlijke cosmetica?

Hoeveel waarde mensen tegenwoordig ook hechten aan natuurlijke cosmetica en natuurlijke ingrediënten, toch is het begrip ‘natuurlijk’ helaas nog heel vaag en niet beschermd. Elke fabrikant van cosmetica kan zijn product natuurlijk noemen als er een natuurlijk ingrediënt in zit. Wij vinden dat dit anders moet.
Bij ons staat duidelijkheid en transparantheid dus voorop.
Wij selecteerden voor jou echte natuurlijke cosmetica, verrijkt met alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten, en uiteraard helemaal vrij van nare stofjes die je liever niet terug ziet in je producten.

Geen giftige stoffen

We leren en weten steeds meer over cosmetica. En door die bewustwording willen we niet zomaar meer alles op onze huid gebruiken. Zo zijn de producten bij SoloBioMooi helemaal vrij van de nare stoffen die we tegenwoordig allemaal wel kennen; parabenen, siliconen, phtalaten en tolueen bijvoorbeeld.
Onze producten 100% vrij van de minder bekende, maar zeker niet minder schadelijke stofjes zoals minerale olie, synthetische geur- en kleurstoffen, nanodeeltjes en aluminiumzouten.

Dierproefvrije cosmetica

We hechten waarde aan cosmetica die veilig is voor onze huid en dus ook voor onze gezondheid, maar we vinden ook dat geen enkel dier moet lijden voor ons welzijn. Alle producten bij SoloBioMooi zijn dus gegarandeerd dierproefvrij. Respectvol omgaan met mens, dier en milieu, dat is eigenlijk waar het allemaal om gaat. Ook vind je in onze webshop een ruim assortiment vegan cosmetica.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies