Lees hier weetjes over natuurlijke cosmetica

Vegan huidverzorging en vegan make-up

  • Geplaatst op
Vegan huidverzorging en vegan make-up

Dierproefvrije cosmetica is in Nederland al aardig bekend en dat is mooi! Wij van Solobiomooi vinden het namelijk ook erg belangrijk dat er niet op dieren wordt getest door de merken die we in ons assortiment hebben. Vegan cosmetica wordt ook steeds belangrijker. Maar er is een verschil tussen dierproefvrije en vegan huidverzorging en make-up! In dit artikel leggen we dat aan je uit.

100% dierproefvrije cosmetica

  • Geplaatst op
 100% dierproefvrije cosmetica

Het krijgt steeds meer aandacht: dierproeven. Steeds meer mensen kiezen voor dierproefvrije producten. Bij Solobiomooi zit je dan in ieder geval goed, want ons assortiment bestaat uit 100 % dierproefvrije cosmetica. Shop je ook bij ons?

Je haar kleuren maar dan gezond!

Je haar kleuren maar dan gezond!

Voor veel vrouwen is het verven van het haar een maandelijks terugkerende bezigheid, net zo normaal als het poetsen van je tanden en het aanbrengen van een gezichtscreme. Echter, er wordt steeds meer bekend over de gevaren van haarverf. Dat het eigenlijk helemaal niet zo goed is voor de conditie van het haar weten we wel, maar hoe zit het eigenlijk met de risico’s van het frequent gebruik van haarverf en je gezondheid? Is het niet veel beter om dat allemaal te voorkomen?