solobiomooi solobiomooi

Aleppo zeep (eco) met 20% en 50 % Laurier besolie

Gepost in: Nieuws | don 06 Jun 2013

SoloBioMooi is helemaal weg van alles met Aleppo. Met Aleppo hebben we al veel SoloBioMooi-vrienden blij kunnen maken. Dus we zijn steeds op zoek naar meer Aleppo zodat jij steeds meer keus hebt en we je nog blijer kunnen maken.
We 2 nieuwe prachtige zepen gevonden! Aleppo zepen met een geweldige kwaliteit aan olijfolie en laurierbesolie en waarvan één zeep zelfs 50% laurierbesolie bevat, en dat is uniek te noemen.
Beiden zepen zijn biologisch gecertificeerd.

 

Uniek: Aleppo zeep met een zeer hoog percentage laurier

Geniet van Aleppo huidverzorging met de zachtheid van olijf en de kracht van laurier.
Aleppo zeep werd in het verleden veel door door mensen met huidproblemen. De mix van Olijfolie en Laurel olie staan bekend om zijn reinigende en genezende eigenschappen.

Aleppo ECO BIO is vrij van kleurstoffen, dierlijke vetten en is volledig biologisch afbreekbaar. Je kunt Aleppo ECO BIO gebruiken voor verzorging van je haren, huid en tanden.
Aleppo ECO BIO is prima geschikt voor alle huidtypen, en met name voor de gevoelige huid. Aleppo, ook wel oerzeep genoemd, voedt je huid, verbetert de elasticiteit en geeft je huid een mooie glans. 

Aleppo ECO BIO 20% Laurier
Deze zeep is heel goed voor een droge huid omdat hij een laag percentage laurier olie, 20% bevat.
Ingrediënten: 80% olijfolie, 20% laurel olie, natriumcarbonaat (soda), water.
Laurel olie is olie die geperst wordt uit de bessen van de laurierboom. 

Aleppo ECO BIO 50% Laurier
Deze aleppo zeep met een bijzonder hoog percentage laurier is heel goed voor een normale, vette én probleemhuid juist omdat hij een hoog percentage laurier olie bevat, namelijk 50%. Het bijkomende voordeel van zo'n hoog percentage laurier zijn de antibacteriële en antiseptische eigenschappen. 
Ingrediënten: 50% olijfolie, 50% laurel olie, natriumcarbonaat (soda), water.
Laurel olie is olie die geperst wordt uit de bessen van de laurierboom. 

aleppo zeep 50 hoog percentage laurier

 

« terug