Review: Erbaviva Relax Spray – Kom tot rust!

20-06-2016 15:03
Deel dit bericht:

Iedereen kan wel eens een klein beetje hulp gebruiken om te ontspannen. Of dat nu in de vorm van een ontspannende thee, een warm bad, of een momentje voor jezelf op de bank is. Een eenvoudig hulpmiddel om te ontspannen, waar je ook bent, is een relax spray met een ontspannende geur. Ik laat je een hele mooie natuurlijke variant zien: Erbaviva Relax Spray, die essentiële oliën van roos, lavendel en neroli bevat.

Erbaviva Relax Spray

Veel relax sprays hebben de geur van lavendel, de ontspannende geur bij uitstek. Er zijn natuurlijk mensen die niet van de geur van lavendel houden, en dan valt het niet mee om een spray te vinden die bij je past. Erbaviva Relax Spray heeft een wat meer kruidige geur, ik vind de geur van lavendel niet overheersend.

Erbaviva is echt een ontzettend mooi, natuurlijk merk, wat oorspronkelijk alleen natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s bevatte. Doordat het zo’n enorm succes was, kwam er ook een biologische zwangerschapsserie voor aanstaande moeders in het assortiment. Tegenwoordig heeft Erbaviva (gelukkig) producten voor het hele gezin.

Erbaviva relax spray ingrediënten

Erbaviva Relax Spray bevat maar liefst 95% biologische ingrediënten, waaronder natuurlijke graanalcohol (deze droogt de huid niet uit), en essentiële oliën van lavendel, geranium, rozen en neroli. Je kunt de spray op je huid en haar (niet in het gezicht sprayen) gebruiken, of als roomspray, op het beddengoed voor het slapen gaan.

Erbaviva Relax Spray zit in een fijne donkere glazen flacon met spray dop. Voor ik ga slapen spray ik 2 of 3 keer op het beddengoed, dat is voor mij voldoende voor een ontspannend effect. Het is niet dat ik er direct door in slaap val, maar de geur helpt me wel om te ontspannen en net iets makkelijker in slaap te komen, en beter te slapen. De geur is heel ontspannend, maar op een frisse, pure manier. Ik gebruik hem ook weleens om de kamer gewoon even op te frissen, juist omdat het zo’n schone, pure geur is.

Je vindt Erbaviva Relax Spray uiteraard in de webshop van SoloBioMooi. In dezelfde Relax lijn zijn ook een Body Wash, Body Olie en Body Lotion verkrijgbaar. En deze producten zijn ook weer verkrijgbaar in de andere geurlijnen: Awaken, Embrace en Breathe.

Note: Erbaviva gaat ons assortiment helaas verlaten. De producten van La Fare 1789 zijn een mooi alternatief voor Erbaviva!

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Erbaviva relax spray

Reviews & Blogs
Lees ook