Review: Santaverde aloe vera cream medium

13-09-2016 12:09
Deel dit bericht:

Voordat ik begon met bloggen dacht ik dat alle dagcrèmes hetzelfde waren. Natuurlijk heeft de ene crème een andere geur dan de andere, maar ik had nog geen idee van huidtypes en ingrediënten. Inmiddels weet ik gelukkig beter, ik heb al heel wat dagcrèmes geprobeerd. Ik dacht dat ik wel goed zat met dagcrèmes voor de droge huid, totdat ik de Santaverde aloe vera cream medium leerde kennen!

Het merk

De SantaVerde Aloë Vera cream is een hele bijzondere crème. Er bestaan genoeg natuurlijke crèmes, maar deze is toch anders! De producten van SantaVerde bevatten namelijk geen water. Check jij de ingrediënten altijd? Water is vaak het 1e ingrediënt! En dat betekent dat die producten grotendeels bestaan uit water… Deze crème bevat in plaats van veel water een verzorgend ingrediënt.SantaVerde Aloe Vera Cream

Santaverde aloe vera cream medium

De ingrediënten zijn onder andere druivenpitolie en avocado. Door deze ingrediënten wordt het vochtgehalte op peil gebracht. Deze crème heeft mijn gevoelige huid helemaal tot rust gebracht. En dat is zoals je wellicht wel kon raden het ingrediënt Aloë Vera. Waar water je huid uitdroogt, doet aloë Vera het tegenovergestelde. Van de SantaVerde crème heb je ook nog verschillende niveau’s.

Je kunt op basis van je huidtype kiezen voor light, medium of riche. Hoe droger je huid is, hoe rijker de crème die je kunt kiezen! Dit is overigens de versie zonder parfum, daar houd ik van. Vind je een geurtje wel lekker? Dan kun je gaan voor die met parfum. De crème is voedend, verzorgt, beschermt en maakt de huid soepel. Ik heb de crème aan één stuk door elke ochtend en avond gebruikt.SantaVerde Aloe Vera Cream

Mijn mening

Ik vind de SantaVerde Aloe Vera cream echt ontzettend fijn! Zelfs zo fijn, dat ik hem wel een beetje mis nu hij op is… Je vindt de SantaVerde producten in de webshop van Solobiomooi.

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Reviews & Blogs
Lees ook