Review: Lavera beautiful mineral oogschaduw

13-09-2016 11:51
Deel dit bericht:

Inmiddels heb ik al een aantal producten van Lavera geprobeerd en ik heb al heel wat over het merk geleerd tijdens de Solobiomooi bloggersborrel. Van verzorging tot make-up: Lavera heeft het allemaal. Tot nu toe heb ik vooral gezichtsmake-up producten geprobeerd. Vandaag review ik een oogproduct, namelijk de Lavera beautiful mineral oogschaduw.

Natuurlijke oogschaduw

Tot nu toe had ik nog maar weinig natuurlijke oogschaduw getest. In principe vind ik natuurlijke make-up leuk, maar ik heb wat eisen. Zo vind ik het belangrijk dat een oogschaduw goed gepigmenteerd is. Helaas had ik daar tot nu toe nog geen goede ervaringen mee! Deze oogschaduw van Lavera is natuurlijk, biologisch en vegan. De tint die ik vandaag aan je laat zien, is #8: een draagbare kleur.

Lavera mineral oogschaduw

Lavera beautiful mineral oogschaduw

Op het doosje staat ‘matt n cream’, dat trok meteen mijn aandacht. Het is geen creamy oogschaduw, maar hij is wel zacht van structuur. Naast dat hij zacht is, is het ook een matte kleur zoals de term al zegt. Ik denk dat ik de substantie het beste kan omschrijven met ‘smooth’. De oogschaduw is niet goed gepigmenteerd, dat is erg jammer! Maar dat heeft een voordeel: de kleur is geschikt voor een nude look.

Lavera mineral oogschaduw

Mijn mening

Zoals je op de foto’s kunt zien, ligt de kleur dicht bij mijn huidskleur. Dat is ook wel een reden waarom de kleur dan niet zoveel opvalt. Ik heb ook een look gemaakt met de oogschaduw, deze is héél draagbaar. Ik bracht de kleur aan op mijn ooglid, meer kon ik het niet opbouwen. Hij blend wel fijn, dus het is wel een geschikte crease kleur. Check voor meer informatie de website van Solobiomooi.Lavera mineral oogschaduw

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Reviews & Blogs
Lees ook