Review: Boho nagellakjes – Natuurlijk en dekkend!

15-06-2016 13:20
Deel dit bericht:

Ik heb heel wat natuurlijke verzorgingsproducten geprobeerd en ik probeer meer natuurlijke make-up. Maar ik had nooit natuurlijke nagellak geprobeerd en daar was ik toch wel heel benieuwd naar. Meestal hebben natuurlijke merken niet veel leuke tinten en ik houd net van knallende en donkere kleuren. Gelukkig heb ik nu Boho nagellakjes in huis!

Het merk

Het merk Boho is helaas niet in de winkel te vinden. Daarom had ik het dan ook nooit eerder kunnen bekijken. Maar ik zag het wel al vaker voorbij komen bij andere bloggers. In tegenstelling tot veel andere merken heeft Boho hele leuke kleuren. Ik gebruik graag een barbieroze of turqoise kleur op mijn nagels. Maar ook donkerrood draag ik graag en dat heeft Boho ook!

Kenmerkend voor Boho is het grote assortiment en de lage prijzen. Het merk Boho komt uit Frankrijk en verkoopt biologische make-up. De verpakkingen zijn recyclebaar; goed voor het milieu dus!

Boho nagellak

Boho nagellakjes

De lakjes zijn goed voor jezelf, want ze bevatten geen giftige stoffen. Er worden namelijk geen chemische ingrediënten aan toegevoegd. En Boho is dierproefvrij! Maar hoe is zo’n natuurlijk nagellakje nou eigenlijk qua werking? Zou de dekking wel goed zijn en zou het fijn lakken? Daar kom je maar op één manier achter, ik probeerde ze snel!

Boho nagellak

Mijn mening

Natuurlijk heb ik beide kleuren op mijn nagels vastgelegd. Ik was blij verrast door de lakjes, de dekking is super en ze zijn mooi. Eén laagje is al vrij dekkend, maar twee vind ik altijd het mooiste. De lakjes blijven tevens net zo goed zitten als ‘gewone’ nagellak. Deze lakjes zijn goed gekeurd, ik zou nog wel meer kleurtjes willen! Je vindt de lakjes van Boho in de Solobiomooi webshop.

Boho nagellak

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Reviews & Blogs
Lees ook