Review: Lavera mineral sun glow powder

15-06-2016 14:21
Deel dit bericht:

Inmiddels heb ik een aantal producten geprobeerd van Lavera en als blogger blijf je graag producten testen. Ik mocht een make-up product van Lavera uitkiezen en dat was nog best moeilijk. Lavera heeft een uitgebreid make-up schap, dus het duurde even voor ik wat koos. Ik ging uiteindelijk voor de Lavera mineral sun glow powder, omdat ik gek ben op bronzers!

Het merk

Lavera’s producten zijn natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Lavera let op de ingrediënten, want je gezondheid is belangrijk. Ingrediënten kunnen terecht komen in je bloedbaan en je wilt liever geen rotzooi in je lichaam hebben, toch Het is dan natuurlijk fijn om een verantwoorde bronzer te hebben. Lavera let op de ingrediënten, voor de gevoelige huidjes onder ons. De ingrediënten vind je terug op Solobiomooi.nl.

Lavera mineral sun glow powder

Ik vind de Lavera mineral sun glow powder prima qua verpakking. Ik vind de duo kleuren die in de bronzer zijn verwerkt erg mooi. Op de achterkant staat niet veel, maar wel de naam: Golden Sahara.

Lavera mineral sun glow powder

Om de bronzer te kunnen beoordelen, heb ik onder andere swatches gemaakt. Eerst zie je de lichte tint, daarnaast de donkere. Daarnaast heb ik de kleuren gemengd. De pigmentatie is goed, je hoeft niet veel moeite te doen om het product op je huid te krijgen.

Lavera mineral sun glow powder

Mijn oordeel

Ik heb ook een full face look met de Lavera mineral sun glow bronzer gemaakt. Je kunt hier zien dat de bronzer subtiel te gebruiken is, hij is erg natuurlijk. Maar als je van een opvallende bronzer houdt, dan kun je hem ook prima opbouwen.

Lavera mineral sun glow powder

Ik ben zeer tevreden over de Lavera mineral sun glow powder, dit is een blijver. Hij is geschikt voor de lichte huid en kan subtiel of heftig aangebracht worden! Je vindt deze bronzer op Solobiomooi.nl.

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Reviews & Blogs
Lees ook