The Ohm collection met zeoliet

10-08-2017 21:44
Deel dit bericht:

Het dagelijks gebruiken van een gezichtcrème is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze skincare routine. We gebruiken het elke dag opnieuw, maar welke functies heeft een crème nu eigenlijk? In dit artikel maak je kennis met het bijzondere The Ohm Collection met zeoliet!

The Ohm Collection met zeoliet

Het verschil tussen een dag- en nachtcrème

Een gezichtscrème heeft diverse functies, die natuurlijk ook een beetje afhankelijk zijn van welke variant je kiest. Een crème voor de nacht heeft vaak een intensief voedende werking en draagt bij aan de regenererende werking van de huid. Een crème die je overdag op de huid gebruikt moet een beschermende werking hebben en een goede basis voor make-up vormen.

Vervuilende stoffen

Het reinigen van je huid is super belangrijk, ook wanneer je geen make-up draagt. Elke dag opnieuw wordt je huid namelijk blootgesteld aan vervuilende stoffen. Deze stoffen kunnen een nadelige invloed op de huid hebben. Ze vervuilen je huid door je poriën te verstoppen, maar op de lange termijn kunnen ze je huid ook beschadigen. Het is dus erg belangrijk om je huid elke dag te reinigen, maar ook met een crème te beschermen tegen deze schadelijke invloeden van buitenaf. The Ohm collection past voegt hiervoor in hun huidverzorging een bijzonder ingrediënt toe, namelijk zeoliet.

The Ohm Collection met zeoliet

Zeoliet is een 100% natuurlijk vulkanisch mineraal, dat zich vormt wanneer lava in aanraking komt met basisch water. Het ontstond zo’n drie miljoen jaar geleden!

Zeoliet in huidverzorging

Toegepast in huidverzorging heeft zeoliet een bijzondere werking. Zeoliet beschermt namelijk onze huid. Zoals we net al uitlegden wordt onze huid dagelijks blootgesteld aan vervuilende stoffen en vrije radicalen. Doordat zeoliet zich hecht aan deze giftige stoffen, zorgt dit mineraal er voor dat de deeltjes ons lichaam niet in komen. Giftstoffen worden op een natuurlijke, veilige en gezonde manier verwijderd van de huid.

Voor wie zijn de producten geschikt?

Zeoliet heeft niet alleen een ontgiftende werking op de huid, maar stimuleert ook de celvernieuwing. Dit is overigens ook de reden dat je het mineraal in zowel de dag- als de nachtcrème van The Ohm collection tegenkomt. In feite heeft elk type huid baat bij het gebruik van producten met zeoliet. Door de voedende werking kan zowel een droge als een gevoelige huid er van profiteren. Doordat zeoliet ook een diep reinigende werking heeft, zal zeoliet ook heilzaam werken op een vette huid. Je vindt de producten van The Ohm in de webshop van Solobiomooi!

Reviews & Blogs
Lees ook