Indemne moussaillon

10-08-2017 21:35
Deel dit bericht:

Na een doucheolie, een douchegel, een douchemousse en een ouderwetse zeep om mee te douchen, zou je denken dat de markt voor douche producten wel door zijn ideeën heen was. Maar Indemne bewijst met de Indemne Moussaillon poederzeep het tegendeel!

Indemne moussaillon

Zeep om mee te strooien

Indemne Moussaillon is een zeep op poederbasis: een zeep om mee te strooien dus! Dat is nog eens leuk in de badkamer, maar het kan ook prima ingezet worden in de keuken. Moussaillon kan gebruikt worden om zowel het lichaam als de handen mee te reinigen. Maar het is dus weer eens wat anders dan een simpele douchegel of een al welbekende douche foam.

Indemne moussaillon

En wie gedacht had dat deze zeep op poederbasis niet praktisch is, heeft het ook alweer mis. Het flesje met het blauw/geel gestreepte etiket heeft een perfecte doseeropening met kleine gaatjes, waardoor je het poeder makkelijk kunt doseren. Je pakt nooit per ongeluk teveel. En dat vrolijke gele kleurtje? Dat staat natuurlijk symbool voor de zon in de Franse Provence.

De samenstelling van Moussaillon

Deze poederzeep is verrijkt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die rechtstreeks uit de Provence komen. Zo is er verzorgende olijfolie en verzachtende en voedende sheaboter aan de formule toegevoegd. De etherische oliën afkomstig van lavendel en citroen prikkelen de zintuigen.

Moussaillon voor het hele gezin

Omdat de formule van Moussaillon natuurlijk is, kan de poederzeep al gebruikt worden door kinderen vanaf drie jaar. Het hele gezin kan dus elke dag weer genieten van de heerlijk zachte en unieke textuur en de zinnenprikkelende geur van deze poederzeep. Gebruik Moussaillon voor het hele lichaam onder de douche of plaats een flesje in de keuken of badkamer en gebruik deze unieke formule om je handen te wassen. Het is natuurlijk ook een mooi product om cadeau te geven! Je vindt de producten van Indemne bij Solobiomooi!

Reviews & Blogs
Lees ook