Indemne antiseche

10-08-2017 21:24
Deel dit bericht:

Wij vrouwen hebben het maar druk. Man, kind, hond, baan en dan willen we er ook nog een beetje leuk uitzien voor onze wederhelft en voor onszelf natuurlijk. Maar dat mag eigenlijk niet te lang duren. Indemne heeft hier iets op gevonden! Lees dit artikel om meer te weten te komen over Indemne antiseche.

Indemne antiseche

Een echte allrounder van Indemne

Christine Simon, de vrouw achter het van oorsprong Franse merk Indemne, weet als geen ander wat de moderne vrouw wil. Zij wil goed voor zichzelf zorgen met schoonheidsproducten die puur, eerlijk en goed voor haar zijn. Midden in ons hectische bestaan willen we graag af en toe een moment voor onszelf. Want, eenmaal opgeladen, kunnen we alles weer aan! Een mooie en gezonde huid draagt volgens Christine, volgens ons ook trouwens, absoluut bij aan hoe we ons voelen. Er goed uitzien betekent vaak ook dat we ons lekkerder en blijer voelen. Het nieuwste product van Indemne, antiseche, is een echte allrounder die we kunnen toepassen op alle vlakken van onze dagelijkse verzorging.

Trend product van 2017

Olie is een heuse trend in cosmeticaland. Steeds meer merken introduceren pure oliën of combinaties daarvan om de huid te verzorgen. Niet zo gek, want met oliën kun je super goed multitasken. Met oliën kun je je huid reinigen en verzorgen. Het kan toegepast worden op het gezicht, het lichaam en zelfs in het haar. Olie leent zich uitstekend om mee te masseren en het kan ook in bad gebruikt worden. Het heeft unieke voedende, verzachtende, kalmerende en herstellende eigenschappen. Geen wonder dus, dat steeds meer vrouwen olie in hun beauty routine ontdekken!

De beste natuurlijke oliën

Indemne zou Indemne niet zijn als zij niet alleen de beste en meest pure oliën voor dit bijzondere product zouden gebruiken. Zo is er onder andere druivenpitolie, zoete amandelolie en tarwekiemolie aan de Indemne antiseche toegevoegd. Ook bevat de formule essentiële oliën van oranjebloesem en kamille. De olie bevat geen water, maar alleen maar kostbare, natuurlijke oliën. Best uniek in de cosmetica branche!

Indemne antiseche

En wat kunnen we nu eigenlijk allemaal met de Indemne antiseche? Het gaat hier om een intensief voedende en verzorgende olie die we op het hele lichaam kunnen gebruiken; vergeet ook vooral de voeten, handen en de nagelriemen niet! Ook kan Indemne antiseche op het gezicht gebruikt worden. Het gaat om een luchtige olie die geen vettig laagje achterlaat en de huid na gebruik direct super zacht en comfortabel laat aanvoelen. De geur is heerlijk aards en een tikkeltje kruidig. De olie is verpakt in een handige sprayflacon, waarmee je makkelijk, snel en hygiënisch kunt doseren. Wat een super mooie toevoeging aan het assortiment van Indemne!

Reviews & Blogs
Lees ook