Nieuwe 100% natuurlijke roll-on parfums | Unieke geur ervaring & bezinning

18-06-2017 08:16
Deel dit bericht:

The Ohm Collection heeft een prachtige toevoeging gedaan aan het assortiment. Zij introduceerden namelijk een vijftal roll-on parfums. 100% natuurlijke parfums zonder schadelijke toevoegingen, die meer in zich hebben dan slechts geur. Kijk snel mee naar de nieuwe 100% natuurlijke roll-on parfums!

Natuurlijke roll-on parfums

Oliën van alleen de allerbeste kwaliteit

Voor de ontwikkeling van hun producten speurt The Ohm Collection de hele wereld af naar oliën van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de roll-ons wordt gebruik gemaakt van koudgeperste Afrikaanse baobab-olie en kokosnootolie. De Baobab-boom wordt in Afrika al generaties lang gekoesterd. Hij staat daar bekend als de levensboom. Wereldwijd staat de boom bekend om zijn bijzondere vermogen om water vast te houden. De olie is zeer rijk aan anti-oxidanten.

Meer dan alleen geur

The roll-on perfumes zijn meer dan alleen parfum. Uiteraard zijn ze heerlijk om elke gewenste plek van het lichaam mee te parfumeren. Maar ze lenen zich ook uitstekend ter ondersteuning van een yoga- of meditatiesessie. Hiervoor breng je de geur aan op het derde oog. Je derde oog is het punt iets boven het midden tussen je wenkbrauwen op je voorhoofd. Dit punt wordt ook wel het zesde chakra genoemd. Het zesde chakra staat voor intuïtie, visioenen, visualisatie en verbeelding. The roll-on perfumes kunnen op deze manier bijdragen aan een ultiem ontspannend moment, van bezinning en kalmte. Ze kunnen bijvoorbeeld ook op de buik en op de voetzolen aangebracht worden.

Natuurlijke roll-on parfums – met liefde gemaakt

The Ohm Collection beseft als geen ander dat alles wat wij op onze huid gebruiken, van grote invloed kan zijn op onze gezondheid en de wijze waarop wij ons voelen. Ieder afzonderlijk product wordt dan ook met liefde en aandacht handgemaakt. Bovendien wordt elk product verrijkt met alleen de meest pure en waardevolle ingrediënten. The roll-on perfumes zijn geheel vrij van synthetische toevoegingen. Zelfs over de verpakking is nagedacht, want de flesjes zijn gemaakt van miron glas. Dit glas zorgt ervoor dat de natuurlijke essentiële oliën niet oxideren en zo lang mogelijk op natuurlijke wijze vers blijven.

Vijf geuren om uit te kiezen

Het assortiment roll-on perfumes van The Ohm bestaat uit vijf verschillende geuren; Rose, Gardenia, Sandalwood, Frankicense en Coconut. Ben je benieuwd geworden, bekijk dan snel de roll-on perfumes in onze webshop en ontdek daar meer over de specifieke geuren en hun werking.

Reviews & Blogs
Lees ook