Product swatches op Solobiomooi.nl

17-10-2017 11:37
Deel dit bericht:

Nieuw bij Solobiomooi: product swatches! Het kan soms moeilijk zijn om de juiste kleur te kiezen als je online shopt. Bij Solobiomooi kon je altijd al kleur afbeeldingen vinden, maar sinds kort vind je ook swatches bij de producten! In dit artikel vertellen we je voor welke merken dit geldt.

Product swatches

Boho green make-up

Op dit moment vind je de swatches al bij het mooie merk Boho green make-up. Het assortiment is breed en de producten zijn lekker betaalbaar. De producten hebben echt een Boho uitstraling. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld een aantal lipsticks van Boho Green Make-up. Dat is toch wat makkelijker kiezen!

Boho swatches

Uoga Uoga 

Achter de schermen zijn we ook bezig met de swatches van het gehele Uoga Uoga assortiment. Dit merk heeft verschillende producten, van oog make-up tot make-up voor de ogen. Het bijzondere aan dit merk is dat alle producten vers en met de hand worden gemaakt. Geheel natuurlijk en toch een hele mooie pigmentatie!

Uoga Uoga swatches

Product swatches op Solobiomooi

Wij hopen dat we het shoppen van make-up bij Solobiomooi op deze manier makkelijker voor je kunnen maken. Je kunt nu eenvoudig zien hoe een kleur er écht uitziet. Dat maakt het toch wat handiger om bijvoorbeeld de juiste foundation tint te kiezen voor jouw huidskleur. Vergeet niet dat elke tint op elke huid anders uitvalt. Maar door middel van deze foto’s kun je de beschikbare kleuren net wat makkelijker vergelijken.

Heb je alsnog wat vragen over bepaalde make-up merken, make-up producten of kleuren in ons assortiment? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder! Omdat we alle kleuren bij de hand hebben, kunnen we je eenvoudig adviseren over de juiste tint. Je kunt ons bellen (0343-755293), e-mailen, Facebooken, Twitteren en Instagrammen. Vergeet niet om ons via deze kanalen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste producten en merken!

Reviews & Blogs
Lees ook