Charwhite bij Solobiomooi – witte tanden op de natuurlijke manier!

18-03-2017 21:27
Deel dit bericht:

Wanneer je verkleurde tanden of vlekjes op je tanden hebt, heb je misschien al nagedacht over chemische teeth whitening producten. Maar deze zijn alles behalve goed voor je tanden! Gelukkig kun je met een gerust hart je tanden bleken dankzij Charwhite bij Solobiomooi: een plantaardig product voor mooie witte tanden!

Charwhite bij Solobiomooi

Charwhite

Bepaalde dranken (denk aan rode wijn en koffie, maar ook thee!) en roken kan je tanden doen verkleuren. Vaak worden er agressieve middelen ingezet om dit weg te krijgen. En dat is alles behalve goed voor je tanden, voor je gezondheid en voor het milieu. Charwhite doet dit anders: de houtskool uit kokosnoten verwijdert verkleuring en laat je tanden stralen. Het heeft ook nog ontgiftende eigenschappen en je krijgt er een fris gevoel van!

Zwart op wit

Heb je Charwhite al eens in gebruik voorbij zien komen? Het ziet er nogal vreemd uit, zo’n zwart smoeltje! En je gelooft bijna niet dat het je mooie witte tanden geeft. Toch is dat zo dankzij ingrediënten als bentoniet klei, actieve houtskool, munt en sinaasappelschil. Je kunt het met een gerust hart gebruiken, want er worden geen giftige ingrediënten aan het product toegevoegd. Ook vind je geen fluoride terug in het product, want dit zou slecht zijn voor je gezondheid!

Bleken zonder pijn

De teeth whitener van Charwhite is veilig in gebruik, gezond voor jou en duurzaam voor het milieu. Uiteraard is het dierproefvrij en ook nog eens vegan. Dit product is op plantaardige basis en zal daarom geen gevoelig tandvlees opleveren. Je kunt hierdoor je tanden mild en eenvoudig zelf bleken!

Charwhite teeth whitener

Aan de slag!

Benieuwd geworden? Ga ook aan de slag met dit mooie, 100 % natuurlijke en vegan product. Een potje van het natuurlijke wondermiddel kost €34,95. Je kunt daar zo’n 150 keer poetsen, dus daar kun je wel even mee vooruit!

Charwhite natural teeth whitener

Charwhite bij Solobiomooi

Vind Charwhite bij Solobiomoo! SoloBioMooi gaat voor dierproefvrij en natuurlijk! Ingrid en Pieter, de oprichters van Solobiomooi, willen jou en de wereld mooier maken. Ze werken met mooie biologische producten! Zoals je misschien al wel aanvoelt, past Charwhite als natuurlijke teeth whitener hier erg goed bij. Het is een mooie toevoeging aan de shop! Wil je meer weten over Solobiomooi? Ga dan snel naar de website van Solobiomooi.

Reviews & Blogs
Lees ook