Alphanova SUN, Baby & Kids bij SoloBioMooi

14-03-2017 18:08
Deel dit bericht:

Het merk Alphanova sun staat voor ecologische huidverzorging van hoge kwaliteit. SoloBioMooi biedt een divers scala van producten aan. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende huidverzorgingsproducten voor zowel baby’s als kinderen. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim aanbod aan zonnebrand voor volwassenen. De kracht van Alphanova is dat alle producten 100% natuurlijk zijn. Zo zorg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de aarde!

Alphanova sun

Alphanova SUN

Alphanova SUN is de unieke ecologische zonnebrand voor volwassenen. Het beschermen van je huid tegen de zon is enorm belangrijk. Het voorkomen van verbranding van de huid zorgt ervoor dat je huidveroudering tegen gaat. Het product is ECO gecertificeerd, dit houdt in dat het product 100% natuurlijk is.

Misschien vraag je je af of het dan wel goed genoeg beschermt? De natuurlijke zonnefilter van Alphanova blijft op de huid liggen, omdat het vrij is van nanodeeltjes. Op die manier worden de zonnestralen op de huid direct gereflecteerd. Deze werking is een stuk duurzamer dan bij andere vormen van zonnebrand. Er blijft maar een dun laagje liggen op de huid, waardoor het makkelijk smeerbaar is. Het zonneproduct is bestand tegen water en dringt bovendien snel door tot de huid.

Alphanova huidverzorging baby en kinderen

Alphanova biedt ook een divers aanbod aan op het gebied van huidverzorging voor baby’s en kinderen. Denk hierbij aan shampoo, shower gel en handzeep. Alle stoffen die kunnen irriteren worden vermeden! Hierdoor zijn de producten geschikt voor de meest gevoelige huidjes. In combinatie met de gezellige en uitnodigende verpakkingen maakt dit het tot het perfecte huidverzorgingsmerk. Alle producten zijn geproduceerd met biologisch katoen en lavendel. De producten voor kinderen zijn bovendien ook vrij van alcohol!

Kies dus voor Alphanova bij Solobiomooi!

Ben je al een tijdje op zoek naar een 100% natuurlijke en ecologische zonnebrand? Heb jij of heeft je kind een gevoelige huid? Kies dan voor Alphanova bij SoloBioMooi. Hiermee steun je ook het milieu! Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0343 – 75 52 93. Daarnaast kun je ons mailen via: info@solobiomooi.nl.

Reviews & Blogs
Lees ook