Info: alöe vera als anti-oxidant in Santaverde

24-01-2017 16:08
Deel dit bericht:

Santaverde is een bijzonder merk! Niet alleen bevat het geen water, het bevat ook nog eens aloë vera van een enorm goede kwaliteit. Aloë vera kan gebruikt worden als anti-oxidant en daar willen we vandaag wat meer over kwijt! Aloë vera wordt namelijk als anti-oxidant in Santaverde gebruikt.

Aloë vera als anti-oxidant in Santaverde

Anti-oxidant in Santaverde

Het gaat hierbij om de bloemen nectar van de aloë vera soort ‘Aloe Barbadensis’, dit is de wetenschappelijke naam. Dit kostbare nectar extract van de aloë vera bloem wordt door Santaverde in de volgende producten gebruikt:

– Santaverde AGE PROTECT Toner
– Santaverde AGE PROTECT BOOST
– Santaverde AGE PROTECT OIL
– Santaverde AGE PROTECT CREAM

Het belangrijkste ingrediënt: anti-oxidanten. Deze anti-oxidanten zijn een ware anti-aging remedie voor je huid! En dit is waarom en hoe:

• het versterkt de veerkracht van de huid
• het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen
• het beschermt de huid tegen oxidatieve stress
• het beschermt tegen de door licht veroorzaakte huidveroudering
• het beschermt de huidstructuur
• het beschermt de elastine en collageen steunweefsel van de huid

De hoge anti-oxidatieve kracht van de aloë vera bloem is wetenschappelijk bewezen: (Vgl Promotie “fytochemisch screening van de bloemen van Aloë vera (L.) Burm. f. (Aloe barbadensis Mill.) en het bepalen van hun antioxidant capaciteit “van de auteur dr Shirin Keyhanian, Hamburg, 2008)

Santaverde verbouwt haar eigen biologische aloë vera planten. De blaadjes van de bloemen worden met de hand geplukt en onmiddellijk verwerkt. Alleen zo krijg je zo hoog mogelijk werkzame stoffen in je huidverzorging!

Reviews & Blogs
Lees ook