Info: SoloBioMooi.nl lanceert unieke leveringsvoorwaarden: niet goed, geld terug garantie op ECO cosmetica

24-01-2017 16:15
Deel dit bericht:

SoloBioMooi maakt het nu wel heel aantrekkelijk om te komen shoppen! De eigenaren, Pieter Hofland en Ingrid Lijffijt, hebben de Algemene Voorwaarden flink onder handen genomen. En dat is uniek, want Solobiomooi is hiermee de eerste webshop in Nederland die de service biedt om cosmetica uit te proberen en retour te sturen als je niet tevreden bent. Daarnaast stapt de shop af van de wirwar aan kleine lettertjes en introduceert hiermee duidelijke en vooral ook prettige en unieke leveringsvoorwaarden. In dit artikel vindt je meer informatie.

Solobimoooi lanceert unieke leveringsvoorwaarden

Unieke leveringsvoorwaarden

Consumenten worden door webshops aan tal van regels gehouden, die in niet te begrijpen kleine letters onder het kopje ‘Algemene voorwaarden’ op de website te vinden zijn. Maar hoeveel consumenten nemen nou echt de moeite om die allemaal te lezen? Vrijwel niemand… En toch word je er aan gehouden, mocht het tot een onenigheid of een klacht komen!

Niet goed, geld terug garantie

Pieter en Ingrid hebben de leveringsvoorwaarden rigoureus herschreven en daar zullen klanten blij mee zijn. “Alles kan altijd beter, vinden wij. Wij willen onze klanten behandelen, zoals we zelf ook behandeld willen worden. Iedereen moet de regels kunnen snappen en de regels moeten ook prettig zijn. Doordat wij nu de mogelijkheid bieden onze beauty producten te proberen en geopend terug te sturen als het niet bevalt, hopen wij meer mensen te kunnen overtuigen om ECO cosmetica te gaan proberen. Onze doelstelling is dan ook dat straks 80% van Nederland weet wat ECO cosmetica is.”

Geen ingewikkelde zinnen, maar heldere taal die voor iedereen te begrijpen is. Transparante voorwaarden waar onder meer in staat dat je de producten ook mag retourneren als je niet tevreden bent en de verpakking al open hebt gemaakt. Dat is uniek! SoloBioMooi past hiermee letterlijk de regel toe: ‘niet goed, geld terug’ en is hiermee de eerste webshop in Nederland die deze regel hanteert. De webshop hoort graag waarom iets geretourneerd wordt, maar ‘nou gewoon, daarom’ volstaat ook.

Bij SoloBioMooi kun je nu dus niet langer alleen maar terecht voor biologische cosmetica, maar ook voor helderheid. De reeds bekende klantvriendelijkheid van de webshop is daarmee naar een nóg hoger niveau getrokken. De webwinkel ziet dit als een spannend experiment en zal begin volgend jaar de bevindingen en resultaten gaan evalueren. Deze unieke Algemene Voorwaarden zullen worden geïntroduceerd op de Flavourites Live beurs (21 t/m 23 november in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord).

Over SoloBioMooi

Wat SoloBioMooi verkoopt is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. Alleen échte biologische, eco- en natuurlijke verwenproducten voor huid, haar en jezelf worden opgenomen in het assortiment. De webwinkel verkoopt via www.solobiomooi.nl op dit moment meer dan 2000 producten van 30 kwaliteitsmerken. Denk aan producten van biologische merken als Santaverde, Lavera, Benecos, Aleppo olijfzepen, Soley Organics, Lovea, Boho Cosmetics, LaFare 1789, The Ohm Collection, Alphanova, Yverum en Charwhite Cosmetics.

Noot voor redacties

Voor meer informatie over de unieke leveringsvoorwaarden of beelden in Hoge Resolutie kunt u contact opnemen met Pieter Hofland van SoloBioMooi (0343 755287 of pieter@solobiomooi.nl).

Graag vermelden bij publicatie: SoloBioMooi – www.solobiomooi.nl.

Reviews & Blogs
Lees ook