Info: blogster Natasja van Oosterhout van Beautyspots.nl

27-08-2016 14:37
Deel dit bericht:

Mijn naam is Natasja van Oosterhout, ben een veertiger en woon samen met mijn lieve hond Benthe in Noord-Brabant. Sinds 1 oktober 2012 heb ik mijn eigen beautyblog, Beautyspots. Iedere dag schrijf ik hier een artikel over verzorgingsproducten, cosmetica, lifestyle-producten of andere producten die hierbij aansluiten en die mij interesseren. Daarnaast werk ik ook nog vier dagen per week (zo goed als fulltime dus) als Commercieel Administratief Medewerkster. Dat is soms best druk en vraagt om een goede planning (maar daar ben ik gelukkig goed in, hihihi!)

Blogster Natasja van beautyspots.nl

Natasja van Oosterhout

Ik ben mijn beautyblog begonnen omdat ik mij bovengemiddeld interesseer voor beauty in de ruimste zin van het woord. Ik weet dat er al veel beautyblogs zijn, ik heb dan ook niet de intentie om beter te zijn dan anderen. Maar doordat ik me vooral op vrouwen vanaf een jaar of 30 richt, heb ik inmiddels een trouwe, nog steeds groeiende, groep lezeressen opgebouwd, wat ervoor zorgt dat het eigenlijk alleen maar leuker wordt om te bloggen.

De producten die ik review zijn niet per definitie producten die ik normaal gesproken zelf dagelijks gebruik. Sinds ik mijn beautyblog begonnen ben, kijk ik continu om me heen, op zoek naar producten die wellicht interessant zijn om te reviewen. Zo ontdek ik zelf ook regelmatig voor mij nieuwe producten. Soms blijken dat heel fijne producten, soms zijn het complete missers. De reviews die ik schrijf, zijn altijd eerlijk, vanuit mijn eigen ervaring en mening geschreven.

 

Ik schrijf al een aantal jaar reviews voor SoloBioMooi, en daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op. Dankzij Ingrid en Pieter is mijn interesse voor natuurlijke cosmetica eigenlijk begonnen en vooral gegroeid gedurende de afgelopen jaren. Gelukkig is de ontwikkeling op dit gebied nog steeds gaande en komen er nog steeds mooie nieuwe merken en producten bij. Er is nog zoveel moois om te ontdekken!

Reviews & Blogs
Lees ook