Review: Benecos nagellak remover

01-06-2017 06:00
Deel dit bericht:

Wist je dat er zelfs een beter alternatief bestaat voor nagellak remover? Tot voor kort had ik hier nog nooit over nagedacht, maar inmiddels weet ik gelukkig beter. In veel nagellak producten zitten chemische en hormoonverstorende stoffen. Gelukkig komen er steeds meer groenere alternatieven die (grotendeels) natuurlijk zijn. Met plezier laat ik vandaag de Benecos nagellak remover aan je zien! Kijk je mee?

Benecos nagellak remover

Benecos nagellak remover

Waar veel reguliere nagellak merken dus schadelijke ingrediënten bevatten, is dat bij Benecos niet het geval. Zo bevatten de producten geen aardolie, DBP, formaldehyde, tolueen, natriumlaurylsulfaat en ftalaten.  Maar wat bevat de nagellak remover dan wel? Zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten! En daardoor is de geur ook anders dan ‘gewone’ nagellak removers. De Benecos nagellak remover zit in een klein flesje van 100 ml.

Inhoud

Helaas zijn er veel merken die claimen dat ze natuurlijk zijn, terwijl ze dat niet 100 % zijn. Ook de nagellak en nagellak remover van Benecos zijn dat niet helemaal, maar wel grotendeels. Als je benieuwd bent naar de ingrediënten van het product, bekijk dan vooral even de foto hieronder. De lijst is in het Duits, maar het blijft altijd moeilijk om zulke namen te ontcijferen. Gelukkig is het lijstje van dit product zeker niet lang!

Benecos nagellak remover ingrediënten

Werking

Het flesje van de Benecos nagellak remover werkt erg fijn. Ik breng een beetje aan op een katoenen wattenschijfje en leg dat eventjes op mijn nagel. Zo kan de nagellak goed losweken, waardoor je het er eenvoudig af kunt vegen met het watje. En dat gaat ook echt eenvoudig! De nagellak remover doet goed zijn werk. Omdat ik zelf geen glitter nagellak meer heb, heb ik het daarmee helaas niet kunnen testen. Maar feit blijft dat glitter nagellak altijd moeilijk te verwijderen is. Helaas moet ik wel zeggen dat ik de geur niet lekker vind, ook al is het anders dan die van reguliere nagellak. Ik zou ook niet weten hoe ik het zou moeten omschrijven!

Review Benecos nagellak remover

Conclusie

Ook al vind ik de geur niet lekker, ik ben wel heel tevreden over dit product! Het is toch net een groener alternatief dan nagellak remover van de drogist. Naast mijn duurzamere nagellakjes is dit toch ook wel een mooie toevoeging aan mijn stash. De nagellak remover doet wat hij moet doen en ik zal hem ook zeker opnieuw aanschaffen als hij op. Je vindt de Benecos nagellak remover bij Solobiomooi!

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Reviews & Blogs
Lees ook