Review: duurzaam tandenpoetsen met Humble brush

15-01-2017 17:26
Deel dit bericht:

Men wordt zich gelukkig steeds meer bewust van de overload aan plastic op de aarde. Zelf ben ik een maand in Sri Lanka geweest en heb daar met eigen ogen gezien hoeveel plastic er aan spoelt. Ik was er van tevoren al overtuigd dat ik minder plastic wilde gebruiken, maar heb dat na de reis direct doorgevoerd. Ik mocht van Solobiomooi de Humble Brush proberen, kijk je mee of het wat is?

Duurzaam Tanden Poetsen met Humble Brush

Humble brush

Misschien heb je dit merk al eens voorbij zien komen? Humble Brush is het merk en ook gelijk het product. Ze hebben tandenborstels voor kindjes en voor volwassenen. Humble Brush houdt zich niet alleen bezig met duurzaamheid, maar ook met de mens. Wanneer je een tandenborstel koopt, doneert het merk er een aan iemand die het heel hard nodig heeft. Lief he?

Humble Brush Ervaring

Samenstelling

Ik heb zelf altijd één tandenborstel beneden staan en één boven. Daarom heb ik er nu twee geprobeerd: die met blauwe ‘haren’ en die met gele ‘haren’. De tandenborstel zelf bestaat uit bamboe en de ‘haren’ zijn gemaakt van Nylon 6. Het bamboe is afbreekbaar, werkt antibacterieel en gaat gewoon net zolang mee als een gewone tandenborstel. Het Nylon is gebruikt omdat er helaas geen plantaardige variant voor te vinden is op dit moment.

Werking

Ik was erg benieuwd of ik verschil zou merken wanneer ik met deze tandenborstels zou poetsen. Maar dat is helemaal niet het geval! Het werkt precies zoals elke andere tandenborstel en misschien nog wel fijner. Hij ligt namelijk fijn in je hand en de haartjes zijn niet te hard. Je zou bij de eerste keren poetsen misschien een gekke nasmaak kunnen proeven, maar dat is de nieuwigheid! Hier had ik maar een paar keer last van en toen was het weg.

Review Humble Brush

Conclusie

Je merkt het wel: ik ben super tevreden over de tandenborstels van Humble Brush! Ze zien er mooi uit, ze werken fijn en ze zijn duurzaam. Aan sommige duurzame producten moet je even wennen, maar dat is hierbij niet het geval. Ik ga binnenkort weer nieuwe kopen hoor! De Humble brush tandenborstels vind je natuurlijk in de webshop van Solobiomooi.

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Reviews & Blogs
Lees ook