Review: BoHo Rose Tendre – Vegan nagellak

11-12-2016 21:20
Deel dit bericht:

Ik vind BoHo één van de mooiste natuurlijke make-up merken die er zijn. Ik heb inmiddels al een aantal producten mogen reviewen, vandaag is het de eer aan BoHo Rose Tendre, één van de vele mooie Vegan nagellakjes die je bij SoloBioMooi in het assortiment vindt!

boho-rose-tendre-001

BoHo Rose Tendre

Alleen de flesjes van de BoHo nagellakjes zijn al echte eyecatchers. De houten dop met aan de bovenkant het logo erin gestanst, valt direct op tussen de vele nagellakjes die ik in mijn lade heb staan. Een stash die ik in mijn vrije dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw overigens flink moet gaan opruimen, want de lades zijn op 😉

BoHo Rose Tendre is één van de vele (55!) nagellakjes uit het BoHo assortiment die je bij SoloBioMooi in de webshop vindt. Ik vind dat dit natuurlijke merk echt hele mooie, unieke kleurtjes in het assortiment heeft, die je bij andere merken niet vindt.

boho-rose-tendre-002

Inhoud

De nagellakjes van BoHo bevatten geen petrochemische stoffen, zijn verrijkt met silica en hebben een UV-filter, waardoor verkleuring van de nagels wordt tegengegaan. Ze zijn langhoudend en drogen lekker snel. Eigenlijk alles wat ik in een nagellak zoek, en daarbovenop zijn ze ook nog eens Vegan.

Ik heb inmiddels al meerdere BoHo nagellakjes in mijn stash, en allemaal hebben ze dezelfde kwaliteit en intense kleur. De lakjes lakken lekker makkelijk en snel, drogen inderdaad vrij vlot en met gebruik van een topcoat houden ze het makkelijk 4 tot 5 dagen vol. Chippen doen ze sowieso niet, de houdbaarheid is dik in orde!

boho-rose-tendre-003

Conclusie

BoHo Rose Tendre is net als de andere kleuren in het assortiment een ontzettend mooi nagellakje wat me stiekem al een beetje naar het voorjaar doet verlangen. Ik weet het: ik ben een beetje vroeg 😉 De lakjes hebben een erg vriendelijke prijs, je kunt er dus gerust 2 of 3 tegelijk bestellen. Heb jij al een kleur in gedachten?


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Reviews & Blogs
Lees ook