Review: Indemne Eau de Genie

10-12-2016 20:38
Deel dit bericht:

Ooit bestond mijn huidverzorgingsroutine uit slechts het verwijderen van mijn make-up, gevolgd door het aanbrengen van een gezichtscrème. Het gebruik van een toner of tonic vond ik niet nodig, mijn gezicht was toch al schoon? Een aantal jaren verder weet ik nu dat een toner veel meer doet dan alleen die laatste restjes make-up en vuil verwijderen, en echt iets toevoegt aan mijn huidverzorgingsroutine. Vandaag laat ik je Indemne Eau de Genie zien, een toner met prachtige ingrediënten!

indemne-eau-de-genie-001

Indemne Eau de Genie

Ik schreef al eens eerder artikel over het natuurlijke merk Indemne, het merk heeft toen veel indruk op mij gemaakt. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over de vraag of ik Eau de Genie wilde reviewen: heel graag!

indemne-eau-de-genie-002

Zoals ik wel een beetje verwacht had, zijn de ingrediënten van Indemne Eau de Genie prachtig, de toner bevat vooral veel fruit-extracten, zoals limoen fruitwater, grapefruit water (werkt zowel antiseptisch als antibacterieel), abrikozen fruitwater (verzacht en hydrateert de huid), tomaten fruitwater (werkt regenerend en maakt de huid stralend) en limoenpit olie (dit bevat veel vitamines C, B5 en B6). De toner is (uiteraard) niet op dieren getest en is vrij van parfum.

indemne-eau-de-genie-004

Indemne Eau de Genie zit in een handige sprayflacon, voor mij een enorm pluspunt bij een toner. ’s Avonds gebruik ik een toner vooral om de laatste restjes make-up te verwijderen en spray het daarom op een wattenschijfje wat ik vervolgens over mijn gezicht haal, maar ’s ochtends (op warme zomerse dagen ook overdag tussendoor) vind ik het juist lekker om de toner rechtstreeks op mijn huid te sprayen, deze krijgt dan echt een boost. Als je de toner in de koelkast bewaart, is het effect extra verfrissend.

indemne-eau-de-genie-005

De geur van Eau de Genie is heerlijk bloemig en poederig, en heel natuurlijk en subtiel. De toner krijgt door haar geur een extra luxe effect, vind ik. Ik houd nu eenmaal van gezichtsverzorgingsproducten met een lekkere geur.

indemne-eau-de-genie-006

Mijn huid is wat droger dan een jaar of tien geleden, maar  nog steeds wel gevoelig voor onzuiverheden. Indemne Eau de Genie helpt mijn huid erg goed om deze te voorkomen, door mijn huid te reinigen (het laatste beetje), te hydrateren (na gebruik ervaar ik totaal geen trekkerig gevoel) en ze kalmeert haar. Ik vind het dan ook een érg mooie toner!

Indemne Eau de Genie is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi, in een flacon van 135 ml. Dat is dan eigenlijk mijn enige puntje van kritiek: van mij mag dat flesje minimaal twee keer zo groot zijn.

Gebruik jij dagelijks een toner in je gezichtsverzorgingsroutine?


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Reviews & Blogs
Lees ook