Review: Soley steinEY masker – Mineraal masker!

28-08-2016 17:16
Deel dit bericht:

Een bad staat bij mij zo ongeveer gelijk aan: tijd voor een gezichtsmasker. Even heerlijk ontspannen, en ondertussen mijn gezichtshuid wat extra verzorging en reiniging laten ondergaan. Eerst maak ik mijn gezicht op de gebruikelijke manier schoon, daarna scrub ik mijn huid en dan is het tijd voor een maskertje. Ik wissel diverse maskers af: de ene keer verse gezichtsmaskers van Lush, nu was het  Soley steinEY masker aan de beurt.

Soley steinEY masker

Dit masker bevat onder andere vulkanische klei uit de IJslandse Eyjafjallajökull. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en gaat ook nog eens huidveroudering tegen. Door de multifunctionele werking van het masker worden na gebruik hiervan voedingsstoffen en vocht beter door de huid opgenomen.

Soley SteinEY Mineraal masker

Verder bevat het masker: magensium, Kaolin, natrium, calcium, kalium, zink, ijzer en wilde IJslandse berk. Eerst meng je ongeveer een halve theelepel van het mineraal masker met een halve theelepel water en vervolgens masseer je dit met de vingertoppen in je huid. Na tien minuten inwerken (het masker is dan lichtgrijs van kleur geworden) spoel je het af met lauw warm water.

Op de rechter foto zie je goed dat het masker tot diep in de poriën trekt en daardoor dus ook grondig reinigt. Na het verwijderen van het masker voelt mijn huid een beetje warm en glad aan. Dit masker werkt niet alleen oppervlakkig, maar doet ook echt iets dieper in mijn huid.

Ik vind het een absolute aanrader!

Soley SteinEY Mineraal masker
Soley steinEY mineraal masker 60ml

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Reviews & Blogs
Lees ook