Review: Indemne Gimme Soothing!

09-12-2016 17:33
Deel dit bericht:

Ik was erg enthousiast dat ik Indemne Gimme Soothing ontving om te testen. Waarom het mij aansprak is, omdat ik psoriasis patiënt bent en special ontworpen is voor mensen met psoriasis, eczeem of een geïrriteerde huid. Ik gebruikte voorheen altijd hormoon zalf en ook kreeg ik wekelijks lichttherapie. Benieuwd of dit werkt tegen psoriasis en eczeem, lees gauw verder!

Over Indemne Gimme Soothing!

“Indemne Gimme Soothing Lotion Cleansing 255 ml. Een super zachte, niet-schuimende lotion, speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde huid te reinigen en tegelijkertijd te kalmeren.

Een treatment voor het lichaam die zelfs de meest geïrriteerde huid hydrateert, kalmeert en tot rust brengt. Waarmee? Met een cocktail aan puur natuurlijke ingrediënten!”

Review Indemne gimme soothing

Indemne eczeem psoriaris

Ingrediënten:

GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, SWEET ALMOND OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, PISTACIA LENTISCUS LEAF OIL, XANTHAN GUM, PARFUM, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID.

Cade heeft een verzachtende en beschermende werking op de huid.

Kamille heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingsremmend.

Palmarose werkt schimmelwerend.

♡ Neroli brengt de onrustige huid weer in balans.

Test Indemne gimme soothing

Indemne gimme soothing ingredienten

De geur en substantie

De geur is heel subtiel en niet onaangenaam. Je hebt echt maar een klein beetje nodig en doordat het een soort olie is kan je het ook erg makkelijk uitsmeren op de huid en verdelen. Ik gebruik nu ongeveer 3 maanden dit product en ben nog niet eens op de helft, terwijl ik echt dagelijks gebruik. De flacon waar het in zit vind ik zelf erg fijn en hygiënisch en je kan door het pompje gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren.

Het resultaat

Ik wijf het product alleen in op de plekken waar ik psoriasis heb en laat het heel even intrekken, daarna spoel ik het af met een beetje lauw water. Je merkt direct dat de psoriasis in mijn geval minder jeukt en wat zachter aan voelt. Nu ik het een langere tijd hebt gebruikt is zelf 1 psoriasis plek volledig weg en dat lukte niet met de hormoon zalf.

Mijn schoonzusje heeft het ook geprobeerd, zij heeft eczeem. Voornamelijk op de handen heeft ze dit, het schilfert en het jeukt. s ‘Avonds voor het slapen had ze haar handen in gesmeerd met Gimme Soothing en heeft het de hele nacht in laten trekken. De volgende ochtend waar haar handen weer zacht en soepel. Als zij medicijnen gebruikt voor de eczeem op haar handen dan is vaak na een uur de schilfers en de jeuk terug.

Review indemne gimme soothing

Conclusie

Ik en niet ik alleen maar ook mijn schoonzusje zijn erg enthousiast over Indemne Gimme Soothing! Ik kan het ook echt aanraden als te maken hebt met psoriasis, eczeem voor een gevoelige huid. Indemne Gimme Soothing! 255 ml. is te koop voor €16,95 bij SoloBioMooi.

Liefs, Lonneke

—-

Mijn naam is Lonneke en ik schrijf op Nail-Passion dagelijks artikelen over o.a. Beauty, Lifestyle & Nail arts. Mijn blog combineer ik met het moederschap van een prachtige dochter van 2 jaar.

Reviews & Blogs
Lees ook