Review: Indemné huidverzorging (bij huidproblemen)

09-12-2016 17:21
Deel dit bericht:

Huidproblemen, hebben we allemaal wel. Waar de een de hele dag jeuk heeft, kampt de ander met puistjes ter grootte van een flinke knikker of rode uitslag. Het Franse merk Indemné heeft een ruim assortiment met natuurlijke producten om verschillende huidproblemen te bestrijden; ik probeerde 3 producten van de Indemné huidverzorging, bijpassend bij mijn huid.

Indemné huidverzorging

Mijn huid wisselt enorm van “probleem”. Het ene moment heb ik heel veel puistjes een paar weken later is mijn huid weer egaal. In de periode dat ik weer een last had van puistjes die extreem jeukten raadde Pieter van Solobiomooi mij deze combinatie producten aan. De producten hebben stuk voor stuk bijzondere en natuurlijke producten in de ingrediënten.

Gimme Soothing! Cleansing Base

Een milde lotion die niet schuimt, speciaal ontwikkeld om een gevoelige huid te reinigen en te kalmeren. Rustig in masseren op je gezicht en afspoelen met lauw water. De lotion bevat onder andere kamille, wat de huid kalmeert maar ook het schimmelwerende palmarose. Ik vind schuim altijd een erg prettig gevoel en moest dan ook even wennen aan het ontbreken daarvan. Echter, de lotion reinigt goed en mijn huid voelt na gebruik prettig aan.

Review Indemne gimme soothing

Gimme Clear Lotion!

Ontwikkeld om een vette huid te reinigen en kalmeren. De lotion bevat 7 essentiële oliën die er voor zorgen dat je huid diep gereinigd word maar niet geïrriteerd raakt. Een te agressieve manier van reinigen kan je talgproductie verstoren en je huidproblemen verergeren. Je masseert de lotion in maar hoeft ‘m niet af te spoelen. Ik heb deze ’s ochtends gebruikt na het reinigen en moet ook hier even wennen, het voelde raar aan om een ietwat vettig product op mijn puistjes te smeren. Na het gebruik voelde mijn huid kalm en is de vettigheid snel verdwenen.

Test indemne gimme clear

Gimme Clean! Lotion

Gemaakt om zelfs de meest geïrriteerde huid te kalmeren. Dit product bevat onder andere koriander, wat een verzachtende en verlichtende werking heeft. Inmasseren tot dat het product in is getrokken en niet naspoelen.

Deze heb ik ’s avonds gebruikt na het reinigen van mijn huid. Ook hier weer even wennen aan de olieachtige substantie maar hij beviel enorm goed! Ik kreeg er een beetje een prikkelend gevoel van, op een fijne manier, en mijn huid zag er rustig uit en voelde zacht aan.

Review Indemne gimme clean

Ik moest echt wennen aan de producten omdat ze echt anders waren dan mijn reguliere producten. De werking was na ongeveer 4 weken echt te zien. Mijn huid is kalm, glad en heeft veel minder onzuiverheden. Dat ik nog steeds niet 100% gewend ben aan de substanties neem ik maar op de koop toe want ze verhelpen mijn huidproblemen echt!

Meer info over Indemné huidverzorging

Mira is 23 jaar en woont in Tiel samen met haar vriend Steven en 2 katten; Casper en Josje. Mira studeert sinds september 2014 Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Op www.miratells.nl verschijnt bijna iedere dag een artikel. Meestal gaan ze over beauty, op maandag vaak over food en soms over iets anders. Mira houdt ontzettend van schrijven en fotograferen … en dat is duidelijk te zien op haar blog.

Reviews & Blogs
Lees ook