Review: BoHo Green Cosmetics nagellak

09-12-2016 17:06
Deel dit bericht:

Van het Franse natuurlijke cosmetica merk BoHo had ik nog niet eerder gehoord en na het zien van de mooie eco-friendly verpakkingen en kleurrijke producten werd ik enorm enthousiast. Natuurlijk moest ik als rasechte nailpolish addict hun nagellak uitproberen dus lees verder voor mijn eerste ervaring met BoHo Green Cosmetics nagellak!

BoHo Green Cosmetics nagellak

De nagellak van BoHo bestaat voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten. Het percentage wordt aangegeven op het flesje en varieert van 70% tot 86% (zie hieronder). Daarnaast bevat de sneldrogende formule een UV-filter die verkleuring van de nagels tegen gaat en zijn de lakken vrij van stoffen als: parabenen, dibutyl phthalate, tolueen, formaldehyde, xylene, hars van formaldehyde en kamfer. De flesjes hebben een leuk en hip eco-design. In de houten dop is het logo van BoHo gebrandmerkt. Ik koos voor vier hele verschillende nagellakken van nude tot lekker fel.

Review Boho nagellak

De kleurtjes

Om Dragonfly kon ik niet heen! Ik moest deze kleur hebben. Ik vind deze azuurblauwe nagellak prachtig en het is een perfecte kleur voor de zomer. Dragonfly dekt in twee lagen en brengt prettig aan.

Boho nagellak dragonfly

Hippie is een mooie warme nude kleur. Ik vind hem heel classy. Er waren drie lagen nodig voor een dekking waar ik helemaal tevreden over was en de textuur was iets dikker, waardoor ik voorzichtig te werk moest gaan om geen strepen in de lak te trekken. Omdat Hippie in indirect zonlicht minder donker is, wil ik jullie deze foto ook nog laten zien.

Boho nagellak hippie

Boho nagellak hippie

Demeter is een klassieke oud roze lak die mooi dekt na twee lagen. Demeter brengt net als Pivoine heel prettig aan.

Boho nagellak pivoine

Pivoine is een mooie framboos roze kleur die goed dekt na twee lagen. Pivoine heeft een heel subtiel shimmertje die je alleen in direct zonlicht ziet. Deze kleur lakt erg prettig.

Op Pivoine na hebben de lakken een crème finish, drogen binnen enkele minuten en hebben van zichzelf een prachtige glans waardoor er geen topcoat nodig is. Zonder topcoat blijft de nagellak zo’n twee à drie dagen chip vrij en dat vind ik een hele prestatie.

Boho nagellak review

Conclusie

Ik ben diep onder de indruk van deze BoHo Green Cosmetics nagellak en kan ze jullie zeker aanraden. Ik wil er in de toekomst zeker meer van hebben en ben ook erg benieuwd geworden naar andere producten van BoHo Green Cosmetics! De natuurlijke producten van BoHo-Cosmetics zijn verkrijgbaar bij de webshop van SoloBioMooi. De nagellakken kosten nog geen 6 euro voor een flesje van 5ml.

Deb ‘Beautygoddess’ is geboren en getogen in Amsterdam. Ze woont momenteel heel landelijk ergens in een dorpje in Noord-Holland. Ze is getrouwd met haar grote liefde en samen hebben ze een dochtertje. Haar passie verwoordt ze op de mooie en zeer uitgebreide blogsite: Beautygoddess.nl

Reviews & Blogs
Lees ook