Review: Indemne Gimme Clear – een natuurlijke oplossing tegen puistjes ná de pubertijd

09-12-2016 16:39
Deel dit bericht:

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die (zelfs op de leeftijd van 24 jaar) nog steeds af en toe last heeft van onzuiverheden. Die puistjes maken me soms onzeker en ik ben ze dan ook liever kwijt dan rijk. Ik ging op zoek naar een natuurlijke oplossing! Indemne is een relatief nieuw, Frans merk dat gebruik maakt van fijne, natuurlijke ingrediënten. Deze Indemne Gimme Clear lotion bevat 7 essentiële oliën, waaronder Citroen, Wortelzaad, Kaneelschors en Groene Oregano. Deze openen de poriën van de huid en verminderen imperfecties.

Review Indemne gimme clear serum

Indemne Gimme Clear

Eén pompje van deze olie is al voldoende voor mijn gehele gezicht. Ik gebruik Gimme Clear het liefst ’s avonds, omdat het product toch een beetje vet is. De volgende ochtend sta ik op met een zachte en schone huid. Onzuiverheden zien er een stuk minder rood uit en verdwijnen ook sneller. Ik heb ook het gevoel er steeds minder last van te hebben, dus in mijn geval werkt dit product echt!

Een flesje bevat 50 ml, kost €21,90 en gaat erg lang mee aangezien het product zo zuinig in gebruik is. Ik ben helemaal overtuigd en blijf Gimme Clear met veel plezier gebruiken.

De producten van Indemne zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi.nl.

Review Indemne clear off skin lotion

Zoë is (bijna!) 24 jaar, Belg, studente en dol op natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Zoë schrijft dagelijks op Zolea.be over haar interesse in (natuurlijke) beauty producten en het ‘groene’ leven in België.

Reviews & Blogs
Lees ook